• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Palette deluxe yoğun saç acıcı

Burcu234

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2019
4
0
1
25
Merhaba
Ben saçlarımı palettenin açılışıyla açtım ancak benim saçlarımın dipleri sarı oldu ama altları turuncu bi şekilde kaldı bunun üstüne 10.1 alıp boyarsam tutar mı acaba ?

Son düzenleme:
Merhaba
Ben saçlarımı palettenin açılışıyla açtım ancak benim saçlarımın dipleri sarı oldu ama altları koyu kahverengiye dönük bi şekilde kaldı ben saçlarımı platin yapmak istiyorum bunun üstüne 10.1 alıp boyarsam tutar mı acaba ?
Dipler kendı sacın oldugu için daha çok acıkır ama boy ve uclarda boya varsa o sekılde az acılmıstır. Platini evde yapmak cok zor. Dedıgınız acıcıyı ben kullandım ama hıc boya olmayan sacı cok guzel eşit biçimde actım. Krepe atıp boyayıp folyo sardım ombre gıbı cok guzel oldu.. AMA platin kadar acılmadı.

Krem sac boyasinin acmasi icin gercek sacinizin kumral olmasi gerek . 10.1 tutmaz
-uclarda boya varsa acmaz
-dip her zaman sicak ve boyasiz oldugu icin acilir platin olmasa da
- uclari boya varsa eger tozla acmalisinz
- bilmeyen birine evde platn yapmasini tavsiye etmiyorum
- ha dersin yansin catir catir yapabilirsin
6 ayda krem boyayla anca acarsn

Benim saçım kızıldı açığıyla açınca çoğu yeri sarı turuncu oldu bazı yerleride turuncunun daha koyusu simdi ben saçlarımı daha açık istiyorum sizce ne yapmalıyım

Benim saçım kızıldı açığıyla açınca çoğu yeri sarı turuncu oldu bazı yerleride turuncunun daha koyusu simdi ben saçlarımı daha açık istiyorum sizce ne yapmalıyım

Dipler kendı sacın oldugu için daha çok acıkır ama boy ve uclarda boya varsa o sekılde az acılmıstır. Platini evde yapmak cok zor. Dedıgınız acıcıyı ben kullandım ama hıc boya olmayan sacı cok guzel eşit biçimde actım. Krepe atıp boyayıp folyo sardım ombre gıbı cok guzel oldu.. AMA platin kadar acılmadı.

Benim saçımda da boya hiç yok ve kendi rengim orta koyulukta kumral palette deluxe ile açınca turuncu olur mu? turuncu olursa mavi şampuanla nötrlenir mi acaba?

Benim saçımda da boya hiç yok ve kendi rengim orta koyulukta kumral palette deluxe ile açınca turuncu olur mu? turuncu olursa mavi şampuanla nötrlenir mi acaba?
kumral turuncu yapmaz. Küllü kumral da kullana bılırsın o hıc yapmaz. Amaa o renk acmaz. Acıcı dıye gecen rengi var sarıların oldugu yerde en ustte o acar ama kumral senın sac rengini az kırar.

Back