• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama palette boyaları ne kadar pahalı

tüp boya olarak değil ama büyük kutu ya sinir oldum yaa kolestonuda öyle satıyolar tüp boyalar 6 tl kutu niye o kadar pahalı

benim aldığım da kutu boya saç boyama sonrası bakım kremi ,saç boyası,eldiven, oksidasyon peroksit falan vardı palette naturel kutu boya. artık indirimdemiydi bilemicem ama geçen hafta o fiyata almıştım.

evet cnm öyle normal palatteler ucuz ama deluxeler öyle 8 12 arası değişiyor bende 9 a almıştım ama nette 6 ya gördüm aynı deluxe şok oldum :7: birde ben 2 kutu alıyorum mecburen saçlarım uzun :7:

hele loreal recitalin fiyatını gördünüz mü hiç. 17 lira:53: bunun yanında palette ucuz kalıyor valla. bir de öyle aman aman bir farkları da yok birbirlerinden

En iyi markalarla arasında 3-4 lira fark var

Ben kullandım paletteyi...

Memnun da kaldım kalıcıydı

Izmirde olanlar için söylüyorum kızlar hobi diye bi yer var karşıyakada orada delüxe ler 6.75 ayrıca şu anda 10 hazirana kadar her üründe %15 indirim var kaçırmayın derim

izmire gelemem ki :) gerçekten bayağ fark varmış ya dün alcaktım boyayı param yetmedi :D boyayamadım saçlarımı zaten açılcak mı o bile belli değil offffff

aris yaaaaaaaaaaaaa :((((( param yetmedi öğrenciyim ben alamadım boyayı offffffffff :( kadın dip boya yap açılmaz dio sinir etti beni bide kumral boya dio ya kumraldan nefret ediyorummmmmmmmmmmm:43:

aris yaaaaaaaaaaaaa :((((( param yetmedi öğrenciyim ben alamadım boyayı offffffffff :( kadın dip boya yap açılmaz dio sinir etti beni bide kumral boya dio ya kumraldan nefret ediyorummmmmmmmmmmm:43:

Canım benim ya... :54: Üzüldüm şimdi.
Bana sen nerede olduğunu özel mesajla yazsana, canım.
O kadını da takma. Biz zaten sarı istemiyoruz, saç rengini biraz açılsın istiyoruz, değil mi?
Merve, eğer boyayı alırsan, sakın diplere sürme canım. Son 5 dk.ya boyayı diplere yedir.

işte bu yüzden kuaför boyaları kullanıyorum hem daha kaliteli, hem daha ucuz hem de gramajı daha fazla :)
palette yerine igora royal alın zaten aynı firmanın boyaları :66:

bilmem ki bende geçen güne 4.5 tl ye gördüm tamam özel bi indirim vardı ama 12 tl bana da çok geldi ...

Back