Saç Rengi ve Saç Boyama Palette bal köpüğü yardım

bu renge ben de boyadım sonunda..bende bundan biraz daha açık oldu..kumtaşı kızılı açık karamel gibi bir renk..ikinci boyamamda daha da açılır rengi..kızılla hiç alakası yok bunun..palettenin altın karemeline benziyor..

nette bazen boyaların tam rengi gözükmüyor:44: bu renk orjinal rengine benziyormu başka kullanan arkadaşlar varsa resim ekleyebilirmi şimdiden teşekkürler

ben neva color bal köpüğü kullandım, benim saç rengime benziyor diyebilirim. ama altındaki renk de önemli. 3 aşağı beş yukarı bu renk benim. marka farkını dikkate alın ama...

ben neva color bal köpüğü kullandım, benim saç rengime benziyor diyebilirim. ama altındaki renk de önemli. 3 aşağı beş yukarı bu renk benim. marka farkını dikkate alın ama...
nevacolor denemek çok istiyorum ama buralarda bulamıyorum malesef ama rengin böyle güzel olmasına sevindim zemin rengide müsait artık olmazsa bulmaya çalışacağım tekrar teşekkürler

boyayı aldım bende bir resim ekliyim baya açık renkmiş bazıları daha koyu tutuyor diye yazmış ama umarım kullananlar resim ekler

Eki Görüntüle 384227 boyayı aldım bende bir resim ekliyim baya açık renkmiş bazıları daha koyu tutuyor diye yazmış ama umarım kullananlar resim ekler

ekleyen olmamış ben kumral dore üstüne boyadım loreal 7.3 ondan daha koyu oldu palette 8 numara olmasına rağmen aslında tek farkı bakır yansıma olması sonunda 0 olunca birde bal köpük felan aman aman bişey değişmedi bakır yansıma dışında saçımın çeşitli ışıkda gölgede güneşte v.s hallerinin resmini eklicem boyamayı düşünenlere fikir olsun böylelikle bana bakır değil dore yansımanın daha yakıştığınıda öğrenmiş oldum birde resimlerde valla daha güzel çıkmış:44: yani çok yoğun bakır gibi bazı resimler ama aslında aynaya bakınca okadarda değil demek beyendiğimiz bazı saç boyaları ışık yüzünden resimlerde güzel duruyor sonrada boyayınca aaa niye benim öyle olmadı diyoruz arkadaşların dediği gibi belki sarı saçlılara yada röfle üzerine daha iyi oluyodur

ben saçımı maalesef palette bal köpüğüne boyadım sonuç ne mi oldu iğrenç koyu bi saç elde ettim oysa zemin saç rengin çok güzeldi altın karmeildi şimdi koyu bi saçla dolaşıyorum kullanmak isteyen arkadaşlara uyarı sakın palette nin hiç boyasına güvenip almasın kesinlikle renk tutmuyo iyi bi boya değil bence

Neva color'ın bal köpüğünü ve karameli karıştırıp uygulamak istiyorum saçıma..
Tavsiye eder misiniz bu markayı daha önce hiç bu markayı kullanmadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…