• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Palette bal köpüğü yardım

canım orta karamel boyatan arkadaşının boyatmadan önce saçları ne renkti bide hangi marka boya kullandı.

saçlarını evde koyu kahveye boyadığını söylüyodu deryasu,hemde 2 sene kullandı bu rengi.saçı koyu kahveydi ama,siyah gözüküyodu.saçlarını kuaförde boyatmış orta karamele,çok beğendim,bu ne renk diye sordum,valla bende bilmiyodum rengini,kuaför orta karamele boyadığını söyledi demişti.evde mümkün değil olmuyomafoldumben

bal köpüğünde bakır tonları var arkadaşlar dikkat edin,açık ama sıcak bi kahve istiyorsanız 8 65 kahve köpüğünü önerebilirim.ben en son palettenin altın karameline boyadım harika bir renk onu da tavsiye edebilirim..

bal köpüğünde bakır tonları var arkadaşlar dikkat edin,açık ama sıcak bi kahve istiyorsanız 8 65 kahve köpüğünü önerebilirim.ben en son palettenin altın karameline boyadım harika bir renk onu da tavsiye edebilirim..

canım benım saçımda röfle var bende boyamak istiyordum kahve köpüğüne ama yorumları okuyunca cesaret edemedim acaba turuncu olur mu diyee? bende çok kararsızım acaba bal köpüğü mü yoksa altın karamel mı boyasam??

kahve köpüğünde kesinlikle bakırlık yok canım deneyebilirsin,aksine bal köpüğünde bu ihtimal daha fazla,altın karamelde de bakırlık olur,turuncu olmak istemiyosan kahvelerden git mesela palette altın parıltılı toffee var sanırım 7 56 falan..

kahve köpüğünde kesinlikle bakırlık yok canım deneyebilirsin,aksine bal köpüğünde bu ihtimal daha fazla,altın karamelde de bakırlık olur,turuncu olmak istemiyosan kahvelerden git mesela palette altın parıltılı toffee var sanırım 7 56 falan..
peki toffee koyu olur mu?? resim koydum az önce konu açtım canım istersen ordan bak saç rengime. bal köpüğünü çok beğeniyorum ama zemın açık olduğu için çekiniyorum açıkcası ileride üstüne tekrar röfle yada balyajkaydirigubbakcemile4 yaptırabilmeliym o yuzden çok koyu olsun istemiyorum

a.s.benim de saçım da röfleler var ama ben üstüne açık küllü kumral boyamıştım.şimdi benim beğendim renkler tabikide herkez gibi bal köpüğü ve kahve köpüğü ama ben kararsızım.ama bal köpüğünde kızllık var diye duydum gerçekten kızıllık yaparmı. hangisi daha iyi sizce deneyen var mı açık küllü kumralın üzerine bal köpüğü nasıl bir renk olur tatlı şöyle simli simli gibi parlamasını istiyorum.zannedersen bal köpüğüde canlı ve parlak bir renk.zaten çok doğal ve simli gibi saçların parlıyor. ama ben kararsızım doğrusu bilgisi olan varsa, deneyen varsa acil yazzsın lütfennnnnnnnn.birde palette mi yoksa loreal canting mi hangi markanın ki daha iyi oluyor.DENEYENLERıN DıKATTıNEEEEEEEEEEEEEEEEEEE......................:Saruboceq:

bal köpüğünü ben de istiyorum ama içinde biraz kızıl var mı merak ediyorum yoksa sarı tonları mı var? kızıllık ve bakırlık istemiyorum. saçlarıma en son kuaförde karamel yaptırdım ama hiç beğenmedim çünkü beklediğimden daha bakırımsı oldu şimdi onun üzerine bal köpüğü istiyorum ama bakırının artmasından korkuyorum kafamçokkarıştı

bakırımsı rengi vardı saçımın, bal köpüğü yapınca daha turuncu gibi olmuştu. bence üzerine küllü kumral yap ki kızıllığı-bakırlığı alsın. sonra istediğin renge boyarsın. ben öyle yaptım bakırlık gittia.sa.

röfle üzerine bal köpüğü harika oluyor

a.s.Bende bal köpüğü istiyorum ama bakırlık ,kızıllık oluyor diyorlar korktum açıkcası.ama benim şimdiki saçım da röfle vardıben dipleri geldiğinde açık küllü kumrala boyadım şimdi dipleri biraz koyu ilk boyadığımda kızllık yoktu ama yıkadıkça dipleri kızlla dönüyor.yani küllü renkler bile kızılığı tam almıyor.şimdi ben röflelei saçım üzerine bal köpüğüne boyasam nasıl olur ama ben kesinlikle kızıllık istemiyorum kızıllık oldumu.şöyle ben canlı parlak derler ya simli simli gibi durmasını istiyorum.boyanın markası ve no sunu yazarsanız sevinirim.birde foto koyarsanız çok yardımcı olursunuz.gerçekten nasıl durduğunu çok merak ettim.acilen foto koyarmısınız acaba ona göre karar vermek istiyorum.kaydirigubbakcemile5

bakırımsı rengi vardı saçımın, bal köpüğü yapınca daha turuncu gibi olmuştu. bence üzerine küllü kumral yap ki kızıllığı-bakırlığı alsın. sonra istediğin renge boyarsın. ben öyle yaptım bakırlık gittia.sa.

saol canım.. ben de geçen gün kumrala boyadım saçlarımı bakırlığı biraz olsun gitti..

koleston kumtaşı kızılı var karamel yapıyor saçları boyadım çok memnunum baya açtı saçlarımın rengini kızılla ilgisi olmayan bir renk resmen karamel :)

:uhm:VALLA BİR CEVAP İSTEDİM ODA HALA GELMEDİ.:umursamaz:NEYSE GENE FİKRİNİZİ PAYLAŞTIĞINIZ İÇİN SAĞOL DA PEK YARDIMCI OLAMDINIZ.NASIL OLDUĞUNU GÖRSEYDİM HEMEN KARAR VERBİLECEKTİM.Çok üzgünüm çoook

birinci sayfada fotom var canım,ama benim saçımda röfle yoktu.böyle bir renk oluyor.ablamın saçı röfleli.onunki daha da güzel oluyor bal köpüğü ile.biz palette kullanıyoruz

birinci sayfada fotom var canım,ama benim saçımda röfle yoktu.böyle bir renk oluyor.ablamın saçı röfleli.onunki daha da güzel oluyor bal köpüğü ile.biz palette kullanıyoruz

a.s.çok teşekürlerr verdiğiniz bilgiden dolayı evet benimkide röfleli.bende röflelei saçıma yapacağım bende palette aldım daha boyamadım.boyuyacağım.herkez sizde dahil güzel bir renk diyorlar.bende deneyeceğim bir bakalım çok sağol yinede.röfleli saçın üstüne nasıl oluyor doğrusu onuda merak ediyorum eğer mümkünse resim koyarsanız çok sevineceğimzemuszemusvereliniortak

Kızlar benimde saç rengim resimdeki gibi kumtaşı kızılına boyamıştım şimdi bende loreal bal köpüğü istiyorum ama turuncu mu olur diye korkuyorum bana fikir verebilirmisiniz yoksa palette kahve köpüğümü boyasam

Eklentiler

• $DSC03776ÖŞ.jpg
    $DSC03776ÖŞ.jpg
    91,2 KB · Görüntüleme: 214
bende udn boyadım ama bısey fark edılmedı hemde 2 kutu sacım uzun oldugu ıcın tavsıyelerınız varsa ben de ıstıyorum yrdım lütfen

kızlar bende saçlarımı yeni boyadım açık karamel gibi bi renk oldu şimdi bal köpüğü boyasam kızıllık mı veriyo bide dün palettenin kahve köpüğü diye bi rengini gördüm o nasıl bi renk biliyomusunuz

tatlim neyle boyadinda acik karamel oldu bende istiyorumda... acil cewap bu hafta sonu boyamam lazim :kedi::uhm::enbuyukkk:

Back