- 7 Temmuz 2008
- 859
- 78
- 323
- Konu Sahibi angel_angel
-
canım orta karamel boyatan arkadaşının boyatmadan önce saçları ne renkti bide hangi marka boya kullandı.
bal köpüğünde bakır tonları var arkadaşlar dikkat edin,açık ama sıcak bi kahve istiyorsanız 8 65 kahve köpüğünü önerebilirim.ben en son palettenin altın karameline boyadım harika bir renk onu da tavsiye edebilirim..
peki toffee koyu olur mu?? resim koydum az önce konu açtım canım istersen ordan bak saç rengime. bal köpüğünü çok beğeniyorum ama zemın açık olduğu için çekiniyorum açıkcası ileride üstüne tekrar röfle yada balyajkahve köpüğünde kesinlikle bakırlık yok canım deneyebilirsin,aksine bal köpüğünde bu ihtimal daha fazla,altın karamelde de bakırlık olur,turuncu olmak istemiyosan kahvelerden git mesela palette altın parıltılı toffee var sanırım 7 56 falan..
bal köpüğünü ben de istiyorum ama içinde biraz kızıl var mı merak ediyorum yoksa sarı tonları mı var? kızıllık ve bakırlık istemiyorum. saçlarıma en son kuaförde karamel yaptırdım ama hiç beğenmedim çünkü beklediğimden daha bakırımsı oldu şimdi onun üzerine bal köpüğü istiyorum ama bakırının artmasından korkuyorum kafamçokkarıştı
röfle üzerine bal köpüğü harika oluyor
bakırımsı rengi vardı saçımın, bal köpüğü yapınca daha turuncu gibi olmuştu. bence üzerine küllü kumral yap ki kızıllığı-bakırlığı alsın. sonra istediğin renge boyarsın. ben öyle yaptım bakırlık gittia.sa.
röfle üzerine bal köpüğü harika oluyor
:uhm:VALLA BİR CEVAP İSTEDİM ODA HALA GELMEDİ.:umursamaz:NEYSE GENE FİKRİNİZİ PAYLAŞTIĞINIZ İÇİN SAĞOL DA PEK YARDIMCI OLAMDINIZ.NASIL OLDUĞUNU GÖRSEYDİM HEMEN KARAR VERBİLECEKTİM.Çok üzgünüm çoook
birinci sayfada fotom var canım,ama benim saçımda röfle yoktu.böyle bir renk oluyor.ablamın saçı röfleli.onunki daha da güzel oluyor bal köpüğü ile.biz palette kullanıyoruz
Kızlar benimde saç rengim resimdeki gibi kumtaşı kızılına boyamıştım şimdi bende loreal bal köpüğü istiyorum ama turuncu mu olur diye korkuyorum bana fikir verebilirmisiniz yoksa palette kahve köpüğümü boyasam
kızlar bende saçlarımı yeni boyadım açık karamel gibi bi renk oldu şimdi bal köpüğü boyasam kızıllık mı veriyo bide dün palettenin kahve köpüğü diye bi rengini gördüm o nasıl bi renk biliyomusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?