• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Palette bal köpüğü yardım

ya kızlar biri bana yardımcı olsun saçlarımda şuan palettenin altın karameli var renk çok hoş ama dipleri çıktı bu boyayıda boyyınca çok açılıo diipler sizce bunun üzerine ba köpüğü yapsan nasıl olurr

ya kızlar biri bana yardımcı olsun saçlarımda şuan palettenin altın karameli var renk çok hoş ama dipleri çıktı bu boyayıda boyyınca çok açılıo diipler sizce bunun üzerine ba köpüğü yapsan nasıl olurr

canım nasıl bı renk altın karamel ben de merak ediyorum. saçımda röfle var şu anda ve boyamak istiyorum acaba nasıl olur röfle üstüne??? turuncu bı renk alır mı kı?delikafadulden

canım nasıl bı renk altın karamel ben de merak ediyorum. saçımda röfle var şu anda ve boyamak istiyorum acaba nasıl olur röfle üstüne??? turuncu bı renk alır mı kı?delikafadulden

canım çok güzel bir renk heleki röflen var röflenin üstüne çok güzel durur be kendim aralara rifle yapmayı düşündüm palett röfle setinden ama sonra vazgeçtm turuncu olur diye kuaföre gidicetm vazgçtm falan saçlarımda yıpranmıştı cesaret edemedim şmdi yeni yeni kendine getirdinm saçlarımı dipleride geldi ton değişikliği yapmak istedim bal köpüğü denyimi diye düşünyorm

canım senin saç rengin neydi bal köpüğü boyamadan önce birde naısl oldu resim eklersen çok sevinirim

016owj.jpg

bal köpüğünü annemde kullanıyor..çok güzel bir renk ...ama ikinci defa boyayınca renk daha güzel ortaya çıkıyor..

bal köpüğünü ben de istiyorum ama içinde biraz kızıl var mı merak ediyorum yoksa sarı tonları mı var? kızıllık ve bakırlık istemiyorum. saçlarıma en son kuaförde karamel yaptırdım ama hiç beğenmedim çünkü beklediğimden daha bakırımsı oldu şimdi onun üzerine bal köpüğü istiyorum ama bakırının artmasından korkuyorum kafamçokkarıştı

bal köpüğü ile açık kumral aynı sanırım ikisininide nosu 8 çünkü..ben yeni boyadım açık kumarala çok güzel oldu tavsiye ederim herkes kendi saçım zannediooo

kızlar bende saçlarımı yeni boyadım açık karamel gibi bi renk oldu şimdi bal köpüğü boyasam kızıllık mı veriyo bide dün palettenin kahve köpüğü diye bi rengini gördüm o nasıl bi renk biliyomusunuz

Natural Colors un Bal Köpüğünü kullanan var mı hiç??Benim saçlarım kızıldı,en son haziran sonunda boyamıştım ama.Denize falan girdim,saçlarımıda boyamadım boya aksın diye.Epey bi aktı,saç diplerim bayağı çıktı,saç rengim kahverengine döndü.Palettenin kahve köpüğünü aldım,hafif sarıya dönük yumuşak bi renk olur diye ama tepelerim açık kahve gibiiii saçlarım sanki kızıla boyamışım gibi kızıl kızıl parlıyooo hiç memnun kalmadım,evde tutturulamyo renk siyah ya da kızıl boyamıyorsanmafoldumbenBende bal köpüğü istiyorum ya da bi arkdaşım orta karamele boyatmıştı,aynı Hadisenin,Çağla şikelin saç rengi gibi olmuştu.Çok beğenmiştim.Kuaföre boyatıncada saçlarımdan olucam diye korkuyorum.

Natural Colors un Bal Köpüğünü kullanan var mı hiç??Benim saçlarım kızıldı,en son haziran sonunda boyamıştım ama.Denize falan girdim,saçlarımıda boyamadım boya aksın diye.Epey bi aktı,saç diplerim bayağı çıktı,saç rengim kahverengine döndü.Palettenin kahve köpüğünü aldım,hafif sarıya dönük yumuşak bi renk olur diye ama tepelerim açık kahve gibiiii saçlarım sanki kızıla boyamışım gibi kızıl kızıl parlıyooo hiç memnun kalmadım,evde tutturulamyo renk siyah ya da kızıl boyamıyorsanmafoldumbenBende bal köpüğü istiyorum ya da bi arkdaşım orta karamele boyatmıştı,aynı Hadisenin,Çağla şikelin saç rengi gibi olmuştu.Çok beğenmiştim.Kuaföre boyatıncada saçlarımdan olucam diye korkuyorum.

canım orta karamel boyatan arkadaşının boyatmadan önce saçları ne renkti bide hangi marka boya kullandı.

kızlar bende bal köpüğüne boyatnak şstşyorum ama esmerim resim ekleyeyim ama nasıl eklicem bilmiyorum yardım edermisiniz

Back