- Konu Sahibi angel_angel
kızlar palettenin bal köpüğüne saçını boyayan varmı memnunmu yardım edinn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kızlar biri bana yardımcı olsun saçlarımda şuan palettenin altın karameli var renk çok hoş ama dipleri çıktı bu boyayıda boyyınca çok açılıo diipler sizce bunun üzerine ba köpüğü yapsan nasıl olurr
canım nasıl bı renk altın karamel ben de merak ediyorum. saçımda röfle var şu anda ve boyamak istiyorum acaba nasıl olur röfle üstüne??? turuncu bı renk alır mı kı?delikafadulden
palette bal köpüğü çok güzel bir renk canım.ben kullanıyorum.çok memnunum
canım senin saç rengin neydi bal köpüğü boyamadan önce birde naısl oldu resim eklersen çok sevinirim
bal köpüğü ile açık kumral aynı değil.kızıllık istemeyen arkadaş küllü kumralla boyayabilir
Natural Colors un Bal Köpüğünü kullanan var mı hiç??Benim saçlarım kızıldı,en son haziran sonunda boyamıştım ama.Denize falan girdim,saçlarımıda boyamadım boya aksın diye.Epey bi aktı,saç diplerim bayağı çıktı,saç rengim kahverengine döndü.Palettenin kahve köpüğünü aldım,hafif sarıya dönük yumuşak bi renk olur diye ama tepelerim açık kahve gibiiii saçlarım sanki kızıla boyamışım gibi kızıl kızıl parlıyooo hiç memnun kalmadım,evde tutturulamyo renk siyah ya da kızıl boyamıyorsanmafoldumbenBende bal köpüğü istiyorum ya da bi arkdaşım orta karamele boyatmıştı,aynı Hadisenin,Çağla şikelin saç rengi gibi olmuştu.Çok beğenmiştim.Kuaföre boyatıncada saçlarımdan olucam diye korkuyorum.