• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama palette altın parıltılı kahveler

arkadaşım palette altın kahveye boyadı çook güzel durdu tavsiye ederim

Son düzenleme:
palettenin bu serisi kızıll yansımalı mı sarı yansımalı mı arkadaşlar?
bakırlık ve turunculuk omayan zemine boyandığında kzııl yansımalar mı oluyor yoksa kızıllık barındırmıyor mu bu seri?
loreal inde kahve serisi var açıcılı ama kızıl yansımalar olur diye ürküyorum..sarı ışıltılı kahve serisi hangisi?

palettenin bu serisi kızıll yansımalı mı sarı yansımalı mı arkadaşlar?
bakırlık ve turunculuk omayan zemine boyandığında kzııl yansımalar mı oluyor yoksa kızıllık barındırmıyor mu bu seri?
loreal inde kahve serisi var açıcılı ama kızıl yansımalar olur diye ürküyorum..sarı ışıltılı kahve serisi hangisi?

canım arkadaşımın saçlarında kızıl yansımalı durdu ama zemin rengi kahverengiydi..

canım arkadaşımın saçlarında kızıl yansımalı durdu ama zemin rengi kahverengiydi..

canım baktım bu boyaya içinde kızıl yansımalar barındıran bir ton zaten..ben kıızl -bakır-dore yansımalı istemiyorum sarı yansımalı olsun istiyorum..şuanda saçlarım küllü açık kumral, kahve serisine boyayınca sarı yansımalı olsun istiyorum:)

canım baktım bu boyaya içinde kızıl yansımalar barındıran bir ton zaten..ben kıızl -bakır-dore yansımalı istemiyorum sarı yansımalı olsun istiyorum..şuanda saçlarım küllü açık kumral, kahve serisine boyayınca sarı yansımalı olsun istiyorum:)

ben 7.65 altın parıltılı toffee yi boyadım..zeminim sarıydı..bende senin gibi sarı yansımalar istiyorum ama malesef kahve tonu barındırdığı için kızıllık oluyor ama beni çok rahatsız etmedi o kızıllık çünkü hafif oluyor..remk çok güzel ve de saç parlak oluyor..2 sefer boyadım boyadıkça renk oturuyor hem sarıdan sonra çok koyu ton olmadığı için gözümde yadırgamadı..

bende uzun zamandır düşünüyorum palettenin bu altın parıltılı kahvesini ama çekiniyorum kızıllık olur mu diye benim de şaçım da boyam akmış olduğu için kızıllık var kapatırmı acaba :40:

Back