- Konu Sahibi almagester06
-
bnm ablam denedi süper oluoyr ama her saç rengine göre degişir
palette ıyı mı loreal da cok guzel bır yenı serı cıkarmıs onda da cok guzel kahve renklerı var
o seride 3 renk var ben orta rengi denemiştim,kutudakine çok yakın tatlı bi renkti..
kızıllık oluyo demişsin,kumral kahverengiye göre daha nötr bi renktir kızıllık içermez.
kumral tonlarını kullanabilirsin kızıl parlamalar istemiyosana.s.
arkadaşlar valla kuaförüme kızıp boya aldım. her sefrinde dümdüz kahve boyatıyorum dipleri kızıl gibi kalıyor. baştan neden kumral saçlarımı boyadıysam o da ayrı bi aptallık-tatlicadiarzu- yeni çıkmış palette nin altın kahveleri. denicem bakalım umarım güzeldir. deneyeniniz var mı acaba?? daha boyamadım belki kullanan çıkar. kötü falan olur:asigim:
arkadaşlar merhaba benim saçımı 2008 haziran'da siyaha boyadım ve o zamandan beri boyamıyorum saç diplerimden 5 6cm kumral kendi saçım geldi ama geri kalanı simsiyah.bu palette'nin altın kahvesinden boyasam tutarmı uçlarına da yoksa iki farklı renkmi olur.? boyalı siyah saçın üzerine deneyen varsa bilgilendirebilir mi lütfen?? yada başka hangi renk boyayablrm? altın kahve istiyorum
sen hangi renk istiyosun canm? bide şu an hangi renk saçın?bende boyamayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?