• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Palette Altın Karamel + Altın Çikolata karışımı [Resimli]

_september_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2011
100
6
96
Mrb kızlar, saçlarımı boyattım sonunda ama kpss'ye hazırlandığım için paylaşamadım rengini şimdi boşluk bulmuşken paylaşam dedim :24:
Palette 7.55 altın karamelle 7.65 altın çikolatayı karıştırdım ve sonuç böyle oldu:

eski saç rengim buydu

$Fotoğraf0245E002.jpg

boyadan sonra böyle oldu
pek değişmedi hemen hemen aynı yani

$Fotoğraf0260.jpg

Eklentiler

• $Fotoğraf0381.jpg
    $Fotoğraf0381.jpg
    45 KB · Görüntüleme: 3.260
Son düzenleme:
cnm nerdeyse hiç fark yok eskisiyle altın çikolata altın karameli bastırmış bende boyadım altın karamele böyle olmuyor ama rengin güzel doğal duruyor

bence güzel olmuş canım pallettenin renkleri hoşuma gidiyor ben de tofee boyuyordum onu da tavsiye edebilirim. bu arada kızlar altın çikolata tek başına koyu mu düşer acaba? ben de palette altın çikolata,açık karamel ve altın karamel arasında kaldım. çok koyu bir kahve olmasın istiyorum. saç rengimde şu an hafif kızıllıklar olan bir kahve var. yoksa yine toffee mi boyasam acep :/

Canım sen zaten eski saçından daha farklı bi renge boyamamışsın. Arada 2 ton falan var. Bi iki yıkanmayla eski haline rahatça gelebilecek bi renk zaten. Az daha canlı ve farklı bi renge boyayabilirsin eğer eskiye hemen dönmemesi istiyorsan. Palette Altın Karemeli tek başına boya. Direk okadar açılmaz zaten merak etme. Ama daha farklı bi ton olur.

cnm nerdeyse hiç fark yok eskisiyle altın çikolata altın karameli bastırmış bende boyadım altın karamele böyle olmuyor ama rengin güzel doğal duruyor

Teşekkür ederim canım evt aynı oldu ama altın karamel de tek başına turuncu yapar diye korktuydum :/

bence güzel olmuş canım pallettenin renkleri hoşuma gidiyor ben de tofee boyuyordum onu da tavsiye edebilirim. bu arada kızlar altın çikolata tek başına koyu mu düşer acaba? ben de palette altın çikolata,açık karamel ve altın karamel arasında kaldım. çok koyu bir kahve olmasın istiyorum. saç rengimde şu an hafif kızıllıklar olan bir kahve var. yoksa yine toffee mi boyasam acep :/

Saol canım palette ilk defa denedm evt beğendm ama bu tondan da sıkıldım artıkın ya :19:
altın çikolata koyu bir renk değil bildiğim kadarıyla sadece ilk boyadığmda resimdeki gbi hafif bakırlık vermşti ama şuan eser kalmadı, eğer zemin fazla koyu değilse çok çabuk akıyor :/

Canım sen zaten eski saçından daha farklı bi renge boyamamışsın. Arada 2 ton falan var. Bi iki yıkanmayla eski haline rahatça gelebilecek bi renk zaten. Az daha canlı ve farklı bi renge boyayabilirsin eğer eskiye hemen dönmemesi istiyorsan. Palette Altın Karemeli tek başına boya. Direk okadar açılmaz zaten merak etme. Ama daha farklı bi ton olur.

Tek başına boyıcaktm canım ben de ama turuncu olmasndan korktm zemin açık diye, onu hafif bakırlık versn diye katmştm ama fazla bakır değilmiş diğer karameller gibi, bi de canım benim saç rengimle alakalı heralde neye boyarsam boyayayım ilkin canlı güzel duruyor ama birkaç hafta sonra hep bu tona çeviriyor :(

Tek başına boyıcaktm canım ben de ama turuncu olmasndan korktm zemin açık diye, onu hafif bakırlık versn diye katmştm ama fazla bakır değilmiş diğer karameller gibi, bi de canım benim saç rengimle alakalı heralde neye boyarsam boyayayım ilkin canlı güzel duruyor ama birkaç hafta sonra hep bu tona çeviriyor :(

Bence dediğim gibi yap canım. Turunculuk olcağını sanmıyorum. Olsa bile cok ama cok hafif olur oda bir iki yıkamaya gider.

Şimdi palette altın karamele boyadım.Taban açık çikolata kahveydi.umarım güzel olur.:54:

Back