• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama palette acıcı kabusum oldu

zhr79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
7.155
10
156
45
Kocaeli
daha once palette acıcıyla saclarımı actım hatta gunde 2 kez yaptıgım dahi olmustu ve istedigim sonuca ulasmıstım ama bu sefer oyle olmadı ne yazıkki... en son sacımı 3 ay once siyaha boyamıstım aktı koyu kahveye dondu neyse benide bu ara kızıl merakı sardı dedim acılır deniyim denedim acıldı koyu kızıl oldu ama bi kısım siyah kaldı onun uzerine kızıl yaptım bi baktım yarısı siyah yarısı kızıl olmaz dedim bi daha acıcı aldım:27: yaptım uzerine tabi yine kızıl boya uzerine baktım gene o yerler kalmıs ben kafayı yiycem tabi:53: en son dedim bir kez daha deniycem aldım actım sacları acık kızıl tonlarında oldu o siyah kalan yerlerde biraz acılmıs uzerine kızıl yaptım saclar koyu kızıl oldu:31: ve siyah kalan o yerler oyle bir sırıttıki ara ara boyle sinirim cok bozuldu evde kalan kestane dore renginde boya vardı en son onu yaptım o biraz kapadı kızıl tonlarında oldu yine ama siyah kalan o yerler cok belli degil:43: o kadar uzuldumki anlatamam son 2-3 gunde oyle cok boya yaptım ve istedigim sonuca ulasamadım bir hafta sonra falan kahve alıp tamamen boyıycam yeterki hepsi bir renk olsun:59: benden tavsiye eger saclarınızı acmak istiyorsanız iki kez dusunun benim gibi olmayın:25:

Son düzenleyen: Moderatör:
gerçekten çok üzüldüm...
hemde daha önce kullanıp ii sonuç aldığn halde bu sefer seni madur etmesi çok kötü
renkten vazgeçtik artık insallah saçların sağlığını çok fazla yitirmez
ii bak onlara :59::59:

saclarım suan iyi biraz kuruluk var tabi uclarda:25:
keske hic bulasmasaydım onca ugrastan sonra husran sonu...bir daha acıcımı uzak dursun benden:50:

Geçmiş olsun canım evde denemek sakıncalı oluyor.
Kuaföre git tek renk yapsın fazla yıpratma dinlendir bir süre saçlarını :49:

bi sure bekliycem zaten sonra koyu bi renk istiyorum:43: evde bir daha asla yapmam zaten

Back