daha once palette acıcıyla saclarımı actım hatta gunde 2 kez yaptıgım dahi olmustu ve istedigim sonuca ulasmıstım ama bu sefer oyle olmadı ne yazıkki... en son sacımı 3 ay once siyaha boyamıstım aktı koyu kahveye dondu neyse benide bu ara kızıl merakı sardı dedim acılır deniyim denedim acıldı koyu kızıl oldu ama bi kısım siyah kaldı onun uzerine kızıl yaptım bi baktım yarısı siyah yarısı kızıl olmaz dedim bi daha acıcı aldım yaptım uzerine tabi yine kızıl boya uzerine baktım gene o yerler kalmıs ben kafayı yiycem tabi en son dedim bir kez daha deniycem aldım actım sacları acık kızıl tonlarında oldu o siyah kalan yerlerde biraz acılmıs uzerine kızıl yaptım saclar koyu kızıl oldu ve siyah kalan o yerler oyle bir sırıttıki ara ara boyle sinirim cok bozuldu evde kalan kestane dore renginde boya vardı en son onu yaptım o biraz kapadı kızıl tonlarında oldu yine ama siyah kalan o yerler cok belli degil o kadar uzuldumki anlatamam son 2-3 gunde oyle cok boya yaptım ve istedigim sonuca ulasamadım bir hafta sonra falan kahve alıp tamamen boyıycam yeterki hepsi bir renk olsun benden tavsiye eger saclarınızı acmak istiyorsanız iki kez dusunun benim gibi olmayın
Son düzenleyen: Moderatör: