Saç Rengi ve Saç Boyama Palette 9-5 altin parıltılı bal

shuly

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2012
206
34
298
İstanbul
Kızlar saçlarımı neyle boyasam hep koyu oluyor.Resimlerinizi görüyorum aynı renkleride karıştırsam benimki hep koyu geçen hatta palette aaltin parıltılı toffie ve sarı karıştırdım koyu oldu. Şimdi palette altin parıltılı bal ve altin karamel aldım, Bu ikisini karıştırıp bir tane oksidan daha katsam ne dersiniz.

Rengin açılması için 10 ve üzeri hatta direkt 11 li tonlardan başlamak iyi uygun olur. 9 lar sadece bi tık ışık veriyor. benim saçımda.

altın parıltılı rengi sade sür sacına karamelle karıstırırsan koyu olur.

Kızlar kusuruma bakmayın internetim yoktu cevap yazmakta geciktim.Dün bide palette 10.1 satın aldım.Ekstra oksidan da satın aldım %9 luk.İstediğim rengi ekliyorum.Kendi saç rengim koyu kahve.Bu hafta biraz yıkamalarla açıldı.Ama evde sarıda boyasam hiç bi değişiklik olmuyor diyebilirim.Suçu saçlarımda buluyorum bazen.Kuaföre gitmekten yoruldum.Boyamı evde kendim yapıp resimdeki ışıltıları kuaföre attıracağım.Yardımlarınızı bekliyorum.Eki Görüntüle 550347

Bu boyanın içindeki %9 luk oksidan saçımı mahvetti..%6 lığın üstüne çıkarsam saçlar mahvoluyo..
nasıl açılcak bu saç bende bilmiyorum .

İnat ettim burdan yorum gelmeden boyamacağım saçlarımı Cesaret edemiyorum kızlar benim saçlara bi el atın

ben sana önerimi yazmıstım sanırım görmedin.

Canım önerini dikkate alacağım.Yarın boyayacağım muhtemelen artık dayanamıyorum.Ama sonuç kötü olursa diye çok korkuyorum.

saclarının zemini koyu sarı olsa daha iyi tutardı.
ama sakın ola karamel katma boyaya koyu yapıyor.

evet küllü sarıda olur.

uğraşma kuaföre git..
aynı dertten muzdariptim aylarca uğraştım hep koyu tuttu..
sonra da zemin koyu diye açık renk alsam da olmadı..
soluğu kuaförde aldım istediğim bakır karamele ulaştım.)

haa bundan sonra belki aynı rengi tuttururum zeminin istediğim gibi ama tekrar rengi istemediğim şekilde değiştiririm diye asla kendim ellemem..zaten sonradı dip oladuğu için maliyet yarı yarıya azalıyor..ilk sefer biraz para verirsin istediğin gibi olur..

Sürekli kuaföre gidiyordum zaten.Ama artık yoruldum kuaföre para vermekten.Çevremdekilerin evde kendi boyadıkları saçı görünce bende kendi rengimi artık evde tutturmak istiyorum.

Koyu renkli saçları açmadan çok zor açık renge döner,benim de koyu kahve rengi saçım Hair plus diye bir açıcı aldım onunla açtım.Sonra açık kumrala boyadım.Benim saçımda ince telli Allaha şükür kopmalar falan olmadı boydan başlayıp en son diplere sürdüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…