• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Palette 8-77 tarçın bakır

cnm zeminin açık renkmiş zaten bence bi daha altın sarısı karıştırmana gerek yok zaten koyu bir renk olmuyor olsa bile 2 yıkamada açılıyor merak etme, bi de 9luk 6lık bilemem kutunun içinden peroksit çıkıo zaten onunla boya işte , ben öyle yapıyorum yani sositososito

piyasada bulmak zorlaştı bu rengi :/

kızlar burada arkadaşlarımızdan biri koyu kızıl saçını tarçın bakıra boyayıp kutunun üzerindeki renkten 1 ton koyu bir bakır elde etmişti yanılmıyorsam. koyu kızıl saç bu boya ile nasıl olur fikri olan var mı acaba ya da deneyen başkası?

var olmasına var da, kapanlardan kalmıyor tarçın bakır =D

boyayan arkadaşlar kızıl renk üzerine boyanırsa çok koyu mu olur? yardımmmmm lütfennnnn

merhaba kızlar bende saçlarımı tarçın bakıra boyuyorum gerçekten ilk boyadığınız zaman renk çok güzel oluyo ama çok çabuk akıyo keşke biraz daha kalıcı olsa yine de çok güzel bi renk.

Slmlar saçım siyah evde açacağım tarçın boyalarımıda aldım bakalım ne olacakkaydirigubbakcemile3 merak eden olursa foto eklerim :a015:

eet cnm kaşlarımı boyadım sımsıyah odugu için kaşlarla uymuyodu cokda memnunum.sacımında rengi aktı ama yınede cok hoş duruyo.hele güneşte altın sarısı gibi parlıyo.

çok güzel olmuş süper açaba bendede böyle olurmu
benim alt rengim şu an bu
2m7yiih.jpg

saçımı siyahtan açıp tarçına boyadım, altta siyah ne kadarda olsa pek açılmadığından sonuç bu oldu, bu yöntemi uygulamak isteyenlere fikir verebilir sanırım,arada koyuluklar kaldı malesef ,resimlerdede bellidir ,oralara artı paket işlemi yapıp rengini açacağım ,yani işlem henüz bitmedi,ne zormuş şu siyahı açmak

Eklentiler

• $Resim 007.webp
    $Resim 007.webp
    44,1 KB · Görüntüleme: 80
  • $Resim 147.webp
    $Resim 147.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 64
Son düzenleme:
burada bikaç yıkamadan sonra kızılın üzerine yaptığım tarçın bakır çok hoş oluyo kızlar her gören çok güzel diyor

Back
X