• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Palette 8-77 tarçın bakır

angel cım cnm sacımın öncekı halını koyım

ilk halı byleydı dırek tarcın bakıra boyadım şimdi sarıyla karıştırıp tekrar boyıcam bıras koyu geldı bu renk bana

canımsenin saclarında acık kumralmıs ya ben cok kararsız kaldım smdi acık kumral sacımın üstüne direk tarcın bakır boyarsam turuncu bisey olur diye korkuyorum.s

Eki Görüntüle 222494 arkadaşlar selam ben yeni üye oldum bu resimdeki saç rengini istiyorum saçlarımın yarısında siyah boya var diğer dipden yarıya kadar kısmıda kendi rengim siyaha yakın koyu renk..u rengi nasıl elde edicem önce saçımı açmammı gerekiyo. ne yapmalıyım lütfen biri yardım etsin:44:

elimden qeldiqince cewap werim.) bakırlık war ama tek bi boyayla elde etmemis qibiler bakırla sarı karısımı bisey.) pek anlamıyorum aslnda bu karısımlardan ama bana öle qibi qeldi.))

EVET İŞTE sarıda var arada sankim o yuzden zaten kafam karıstı :18: neyse dediini gıbı kuafore gidim ben kendım urasıpta ibret olmiiim :27:

kizlar palettenin tarcin bakirinin numarasi 8.77 Nevacolorun tarcin bakiri ise 8.44 Neden boyle acaba ikisinin arasinda ton farkimi var sizce?

bayanlar tarçın bakır ile garnier 110 açık sarıyı karıştırırsak ve karamel tonda saça uygularsak sizce nasıl bi renk ortaya çıkar karışımın tahminen rengi nasıl olur ?= :26:

arkadaşlar konu epey bi hortlamış :D neyse benim sorunum şu palette tarçın bakır istiyorum saç rengim bu sarıyla mı karıştırim sarıyla karıştırısam hangi sarıyı kullanim çünkü ben çok koyu olmasını hiç istemiyorum dip boyamda geldi ne yazıkki bana yardım edebilecek olan arkadaşların cevaplarını bekliyorum Eki Görüntüle 228587 $IMG00042-20110202-1308.webp

Son düzenleme:
o renge çok koyu tutarr ben denedim.. karameldi saçım boyadm tarcın bakıra önce koyu turuncu oldu sonra yıkaya yıkaya aktı 2 haftada anca acıldı sonra sarıyla karıstrdım daha ii tuttu sen bilirsin ama tarcın bakır istiosan sarıyla karıstır boya derim ben ;)

pekı nasıl boyadınn dıplerını uclarını hangı markanın hangı ton sarısını karıstrdın ? cok sordum galıba hepsını karıstrdn dmı:)

ben karıştırıcaksan aynı marka karıstırma taraftarıyım :) nolur nolmaz sakata gelmeyelim dimi:D ben tarcın bakırla yine palettenin açık papatyasını karıstırdım ;) diplere uçlara aynı sürdüm normal boyadım işte.. eğer daha açık bi turuncu istiosan açık papatya rengyle karıstır bi tüp ondan bi tüp bakır , eğer bi ton daha koyu turuncu istiosan bakırla papatya rengni karıstr ;)

canım cok tesekkur ettım sana :) denıcemm ve resmımı paylasıcam umraım yıpranma olmaz saclarım cunku boya olmasına ragmen cok ıyı durumda yumusacık :)

Son düzenleme:
şimdiden kolay gelsin sana :) benimde öyle saçlarım baya yumusak ve dümdüz malesef ..annem dalga geçiyo keditüyü gibi diye yıpranmaz inşallah sennde korkma , saç meselesi genetik bi durum herlde :) daha önce olmadıysa olmaz bişi şimdide ;)

ama düz saca zaafım vardır :) benim saçlarım baya bi elden geçti ama düzleştiricilerle hep maffetmiştim kestirdim ettim 3senedir kullanmıyorum fönle bile kurutmıyorum benim saçlar kıvırcıkla dalgalı olabılıyo ıstedgm zaman degısık duz sacı bende ozluyorm bazen ama kuafore ayda yılda bır yaptırıyorum :D

kızlar ben de bakır karamel sarımsı bişeyler istiyorum bu hürrem saçı gibi benim ufakken öyleydi şimdi çok koyu kumral kızıllı... üzerine karamel sürdüm ama olmadı kızıl oldu o kadar. ben de açık papatya ile tarçın bakır mı karıştıresam yoksa karamel ile mi papatya önerinizi bekliyorum???:82:

bayanlar tarçın bakır ile garnier 110 açık sarıyı karıştırırsak ve karamel tonda saça uygularsak sizce nasıl bi renk ortaya çıkar karışımın tahminen rengi nasıl olur ?= :26:

Ya ben de bunun merak ediyorum sizce hakikaten nasıl olur? bu garnier 110 u küllü kumral yada bal ile de karıştırmak güzel olur gibi...

palettenin yeni doğal boyalarında daha az amonyak formülü varmış eski doğal boya serisine göre, yani bu demek oluyoki bu renk daha çok mu tutar daha mı az akarrr :65: :66:

Back
X