• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Palette 8-77 tarçın bakır

pekala canım içine sarı karıştıranlar falan oluo da birde bnm aklıma şey geldi acaba onu boyamadan önce sarıya mı boyasam dipler biraz açılır mı ki:59:

öncesinde sarıya boyamak saçını çok yıpratır.bazı arkadaşlar dore sarıyla ya da bal köpüğüyle karıştırarak boyuyorlardı.o iyi bir seçim olabilir ama ard arda saçı boyamak cansızlaştırır.

az önce saçımı tarçın bakıra boyadım kızlar umarım istediğim sonucu alırım 2 gün içinde 3 kere işlem görmüş oldu uçları boyarken farkettim yıpranmış baya:2:

merhaba arkadaşlar
benim altlarda eskiden kalma boya vardı ustler kendi saçımdı kumral diyebiliriz bakır tarçınla boyadım ilk başta biraz koyu gibi geldi ama yıkadıkça tatlı bir bakır oldu şimdi tereddutum şu dipleri nasıl boyuycam açıkçası benim boyam çok akıp sarımsı bir hal almadı zaten turuncuda olmamıştı diplerim daha yarım cm var yok bir ay oldu boyadığım ama diyorumya daha yarım cm yani bir ay daha boyle kulllanabilirim gibi şoyle kalıteli açık bakır için bu renge devammı etmeliyim ikinci boyamada olumsuz birşeyle karşılaşırmıyıjm acaba birde once dipleri 10 dk bekletip oylemi indiricem aşağıya

acaba bakır tarçın ustune floransa sarı boyayan varmı nerenk alıyor ikinci boyada yine tarçınmı boyamalıyım

Son düzenleme:
ben de dün yarım tüm bal köpüğüne yarım tüpe yakın tarçın bakır koydum kendi saçın açık renk olduğu için direk tarçın bakır vurmaya korktum, bi fırt ta bakır dore sıktım garantiye almak için turuncu olmamasını, çok sıcak güzel bi bakır oldu öyle çok abartı da durmadı sevdim rengi

ben de dün yarım tüm bal köpüğüne yarım tüpe yakın tarçın bakır koydum kendi saçın açık renk olduğu için direk tarçın bakır vurmaya korktum, bi fırt ta bakır dore sıktım garantiye almak için turuncu olmamasını, çok sıcak güzel bi bakır oldu öyle çok abartı da durmadı sevdim rengi

bir fotoğraf koysanız... :107:

kızlar benım sacım su an çikolata kahve
acaba bakır rengı benım sacıma actırmadan boyasam tutarmı

Aradığım renk senelerdir buymuş meğerse iyiki varsınız kızlar o kadar memnunumki söylemeden durmak istemedim :8:

kızlar benım sacım su an çikolata kahve
acaba bakır rengı benım sacıma actırmadan boyasam tutarmı

benim saçım kızıl bakırdı üzerine yapmıştım ilk onda bile koyu durdu ama kahvenin üzerine tutacağını pek sanmıyorum tutsa bile ancak ışık tutman gerekir rengin görünmesi için :)

Bende geçen hafta boyadımmm geçen yıldan uçunda sıyah boyalarım kalmıs diplerım çok guzel tuttu ama uçlar sıyah kaldı haftaya tekrar bı tur daha atıcamm ama degısık guzel bı renk eger kendı saçınızsa hemen tutar boyanın üstüne zor tutuyor hele kı koyuysaa....

Kahve rengi saçın üstüne bu renk elde ediliyor. Eğer saçlarını koyuysa mutlaka açmalısınız.
$eren.webp

dip rengımı kuaforler bıle boyama dıyor sacımın rengı acık kullu kumral uclarda krepe balyaj var bal kopugu tonlarında ama bu rengı gordumm cokk hosuma gıttı napsammkııı :(

dip rengımı kuaforler bıle boyama dıyor sacımın rengı acık kullu kumral uclarda krepe balyaj var bal kopugu tonlarında ama bu rengı gordumm cokk hosuma gıttı napsammkııı :(

Dipleri biraz çıkana kadar çok sırıtır belki ama biraz dipleri çıkınca çok hoş duruyor. Rengi aksa bile bakır renginde kalıyor ve makyaja bile gerek kalmadan rahatça kullanabiliyorsun. Ben 2-3 yıl kullandım bu rengi gayette güzel bence.

Back
X