• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Palette 8-77 tarçın bakır

bende boyatıcam aktı benimkide resmimi koymayı beceremedim sanırım profil resmimde belli oluyor aynen öle çıkıyor. kendi saçımda koyu kestane vbeyaz tenli yeşil gözlüyüm herkes beyeniyor tavsiye ederim

ben daha önce boyamıştım ama kutudaki gibi olmuyo daha koyu oluyor resim ekliyorum

zge6.jpg

ilk önce benimde koyu oldu ama yıkandıkça acıldı ben ona ragmen begeniyorum haftaya tekrar boyucam o zaman oturur herhalde yıkandıkça güzel oluyo bence

resmim yok karıştırmadan tek renk yaptım boyanın altında akmış kumtaşı kızılı vardı açık mumral halindeydi. renk kutudaki rengin daha koyusu oldu ama açılınca daha güzel olucak gibi. beyaz tenliyim ela gözlüyüm herkes çok yakıştırdı :))

merhaba arkadaşlar..saç rengim bu
boyatmak istiyorum ama istedigim rengin tarçın mı karamel mi bakır mı oldugunu bilmiyorum
sizce bu saç en güzel hangi renk olur
turuncu gibi sevmiyorum

yok hayır sarının üstüne tarcın bakır felaket oluyo asadece ecık renk olmalı ben kıılın üstüne boyadım sevden daha acık opldu belkı senin sacın ole olmustur

ben sarının üstüne boyayarak gayet iyi sonuç alıyorum..ama dipler daha koyu oluyor. ama yıkadıkça dahada güzelleşiyor

Kutudaki renk olabilmesi için alt saçın paltin sarısı olması gerekiyo ozamanda çok çabuk akıyo :bbo:

ya bnde saçımı bu renge boyadım aynen böle çıktı bnm saçlarımın uçları sarıydı bde hiç beğenmedm bu renk açılır mı daha boyaylı 2 gn oldu,ben turumcumsu bi renk bekliodum resmen kzııl oldu saçım we bana hiç yakışmadı..gözlermde yeşil hareli lens kullanıorum nası makyaj yapsam bu saçla en iyi hangi ton kıyafet gider bana bi fikir werir msnzzz

ben de tarcın bakır kullanıyorum kıyafet olarak acı mavi -parlement mavisi ve yesil cok iyi oluyo.makyaj da bi allık rimel ve ruj yetr

bu saça en güzel rek yeşil ve tonları çok yakışıyo bence saçınızın alt rengiyle alakalı ben kızın üzerine yaptım hiç beğenmedim sarının üzerine çok hoş oldu kahverenginin üzeine koyu durdu yani insananın zevkleri farklı ama sarının üzerine çok beğenmiştim ben

ben sarının ustune boyamadı m acıkcası merak ediyorum sadece bi arkadas kotu oldu demişti.ben bu hafta tekrar boyuycam tek mi boyasam sarıyla mı karıstırsam karar veremedim

kahverengi saçlarımı boyadım bugün düşündüğümden daha hoş oldu turuncudan çok kızılımsı bi renk çıktı ortaya marım bikaç ton akar :)
opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
arkadaşlar tarçın bakıra boyadım koyu oldu sonra aktı karamele dönük bi renk oldu sonra gitim röfle seti aldım ara ara açtım saçımı sonra üstüne tarçın bakır yaptım bildiğin tutuncu oldu ya :D süper çok mutluyum turuncu saçlarım ve ben :D

Back
X