Saç Rengi ve Saç Boyama palette 7.57 tarçın kahve - fotograflı

Davina

Nirvana
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2009
3.982
13.415
733
merhaba,
Saçımı uzun zamandır boyamıyordum, uçlarda ombre vardı. Kumrala boyamak istemiştim ama bulamayınca bunu aldım. Rengin tutacagını bilseydim tarçın bakır alırdım ama cesaret edemedim :) bununla idare edeceğim artık :))

Bunlar boyamadan önceki hali..

Bunlarda tarçın kahve ile boyanmış hali.

Flaşlı flaşsız çektim. Oldugu kadar artık. Her tarafı tam tuttu. Uçlarım sarı diye daha açık olur diye korkmuştum o yüzden iddialı bir renk almamıştım. Bu da hoşuma gitti. Bronz bakır karışımı gibi bir şey oldu.

Çok güzel olmuş.
Uçları zamanla alacaktır daha açık renk olacaktır. Ama guzel oluyor merak etme

Güzel olmuş beğendim ben , güle güle kullann :)

Teşekkür ederim :)

Kızıl üstüne denesem tutar mı acaba ?

kızıl aktıgı zaman tutar bence. daha önceden kızıl deneyimim var aktıgı zaman bu tarz rennkleri rahatlıkla tutturuyordum. tarçın kahve deniyor ama kızıl kahvenin bronzumsu tarçınımsı bir rengi :) garip bir tanım oldu ama böyle. arkadaşım kızıl mı bronz mu ne renk bu demişti görünce o yüzden böyle bir tanım yaptım:)

Flashlı çekimde saç rengi budur lakin ben bunun bir 2 ton koyusunu istiyordum. Tarçın kahve hoş bir renk gelmişti bana göre

Eklentiler

• 20160919_103638.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 5.355
Benimki de hayaller hayatlar olmus istedigim buydu.

Eklentiler

• dantelli-elbise-için-kestane-rengi-bukleli-saç.webp
    45,1 KB · Görüntüleme: 2.711
Benimki de hayaller hayatlar olmus istedigim buydu.
bu renkler ışıltılı karışımlı ve yag bakım ürünü dolu saçlar :) birde renkli spreyler çıkmış saça yediriliyor filan. onları kullanıyorlar.bende çok deniyorum böyle ama bir türlü olmuyor. renk karışımı ile yapılmış olabilir burdaki. kahve ve bakır karışımı gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…