Kızlar merhaba, çok uzun süredir kadınlar kulübü okuyorum ancak yeni cesaret edip konu açabildim :) saçlarım daha önce palettenin 6-68 bronz kahvesi ile yine palettenin 4-86 kızıl baharıyla karışımına boyalıydı. (bu arada bu ikisi koyu ama çok güzel kızıl ışıltıları olan bir renk sağlıyor) ancak yıkana yıkana baya aktı ve ben artık bakır-kahve bir saç istiyorum. biraz diplerim çıktı o da koyu kahve. sizce başta söylediğim iki rengi karıştırıp boyasam nasıl olur? çok yoğun çalışıyorum ancak foruma elimden geldiğince girmeye çalışıcam lütfen yorumlarınızı esirgemeyin :)
söylediğiniz renkleri tam bilmiyorum ama numaralarına bakarak diyebilirim ki 4 numarayla başlayan renkler çok koyu olur 8 numara da gayet açık bir ton ve renk paletinde birbirlerine çok uzaklar bu renkleri karıştırıp boyarsanız çok koyu düşebilir ya da aralarda renk farkı olabilir.bence 6 ve 7 numarayla başlayan bakır tonlarında renkler kullanın daha iyi olacaktır
olayı hiç bu açıdan düşünmemiştim :44: ben zaten koyu bir renk istiyorum ancak içinde bakır da bulundursun demiştim. o halde hangi rengi değiştireyim tarçın bakırı mı yoksa altın kakaoyu mu?