• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Palette 3.65 Çikolata kahve

Hlalarslan

Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2012
36
0
16
İstanbul
Kızlar sacımı cikolata kahveye boyamak istiyorum boyamı aldım ama kararsızım cok koyu olur mu sizce taban rengim sarı kumral arası birsey ben boyadıktan sonra sacımda kızıl bakır gibi yansımalar istiyorum olur mu ?
Sac rengim bu :

Eklentiler

• $Fotoğraf0068.jpg
    $Fotoğraf0068.jpg
    30,1 KB · Görüntüleme: 1.163
3.65 çok koyu bir renk zaten 3 numara kestanedir siyaha yakın bir renk olacaktır. Zamanla ise kızılımsı bir kahveye döner.

sacının ne rengi çok güzel niye bozuyorsun ki..ben yaptım acık renkten kahveye koyu bir renk aldı..pişman olsanda actırmakta zor oluyor diyorlar.

bence boya bu renginde güzel ama
yüzüne canlılık gelir çikolata kahveyle:34:

Saçın çok güzel bozma bence.. Ayrıca çok koyu çıkıyor boyalar.. Ben beş numara koleston köpük açık kahve boyuyorum kestane oluyor... Koyudan dönmek çok zor , keşke bal köpüğü boyasan , akınca çok hoş olur ve tenine çok güzel gider.. Fotolarını merak ediyorum...

Saçın çok güzel bozma bence.. Ayrıca çok koyu çıkıyor boyalar.. Ben beş numara koleston köpük açık kahve boyuyorum kestane oluyor... Koyudan dönmek çok zor , keşke bal köpüğü boyasan , akınca çok hoş olur ve tenine çok güzel gider.. Fotolarını merak ediyorum...

Teskr ederim. acık renklerden sıkıldım biraz degisiklik olsun istedim fotolarımı paylasıcam :)

Back