Pakistan(Resimler)

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.047
30.494
61
5.jpg
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
en-ucuz-ve-en-pahali-kiralik-ev-hangi-ulkede_1348678381.jpg

Fotograflar cok guzel, gercekci Yaklaşık bir iki ay icnde orada karachiye taşınacagız, hayırlısıyla, oturan ya da oraları bilen arkadaslar sizlerle tanışmayı çok isterim. Bu zor taşınma ve uyum sureci belki biraz kolaylaşır..

İnş kolay alışırsınız.Varmı Türkler orada,bide iş içinmi taşınıyosunuz:)

Yok biz taşınmadık arkadaslar, esim işi kabul etmeden once gormeye gidince teklifi de kabul etmedi Onun anlattıgı kadarıyla yasanacak gibi durmuyor..

Yok biz taşınmadık arkadaslar, esim işi kabul etmeden once gormeye gidince teklifi de kabul etmedi Onun anlattıgı kadarıyla yasanacak gibi durmuyor..

Cok kotu bir yer..tv lerde ve belgesellerde en guzel kisimlari ayiklanip gosteriliyor.. ne suyu su, ne yemegi yemek.. Fuhus, fakirlik, pislik alayina kadar.. tecavuz vakalari ise cok siradan artik.. ahlak yok..
valla esiniz cok isabetli bir karar vermis.. Zira gitseniz bile donusunuz bir olurdu.. insan 1 haftalik tatile bile zor katlanir..

Evet oda bir sürü fotografla gelmişti, bana tarif edebilmek için çekmiş. Fotograflar bile beni korkutmaya yetti, normalde gozu karayımdır bu tur konularda, giderdim. Ama silahla korumalarla dolasma, cep telefonunu ortalık bir yerde kullanmama, bayan olarak araba kullanmada sıkıntı ve oradan getirdiği meshur helva benzeri tatlılarının kokusu ve içinden cıkan plastikler vs anlatılamayacak kadar cok negatif sey vardı tabi ama tek üzüldüğüm onlar bizi seven insanlar ve ülke olarak hayat standardı olarak bu durumda olmaları çok kötü..

X