Pakistan Paylasim Alani (Tanisma)

elenya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2007
389
5
bende pakistanda yasiyorum,burada yani karacide 3-4 tane Turk var,buranin insanlari falan cok iyi ama nerdeee Turk yemekleri evdede yapamiyorsun cunku malzeme bulmak problem burada bizim bildigimiz pirincten yok fasulye yok ve sebze olarakta burada sadece pirasa ve ispanak gordum onlarda dondurulmus satiliyor en onemlisi ekmek bizimkiler gibi degil,buradan sizlerle tanisip sohbet etmek ve arkadas olmak istiyorum simdiden hepinize cok tesekkurler arkadaslar.

elenya hoşgeldin güzel paylaşımlar olur inşallah bize anlatırsın oraları ...

hosgeldin aramiza ben hamburg dayim burdada cok pakistanli var dunya kucuk dimi

hosgeldin aramiza ben hamburg dayim burdada cok pakistanli var dunya kucuk dimi

hosbulduk arkadasim,sen en azindan avrupa ulkesindesin buralar gercekten medeniyetten uzak yerler insanlari iyi ama sosyal hayat diye 1 sey yok.bu siteye daha dun uye oldum ve burasi hakkinda pek 1 bilgim yok umarim iyi arkadasliklar ve dostluklar olur tsk.

slm hosgeldin gurbette olmanin ne demek oldugunu iyi bilirim arkadasim digerlerininde dedigi gibi yanliz degilsin gorusmek uzere hoscakal

elenya ne isin var oralarda ya gerci dunyanin her yerinde turkler var merakli ve cefa ceken milletleriz. Evet ben sansliyim burasi cogu yerden iyi ama istanbul gibi bi yer dunyada yoktur herhalde.Benim babam deniz subayiydi pakistandan egitime gelen deniz subaylari olurdu nasil hayranlardi bize burdakilerede dikkat ediyorum turk diyince hemen ilgi gosteriyolar yani bi hintliye gore nerdeyse kucaklicaklar.Sosyal hayat var desen sasirirdim allah yardimcin olsun sabir versin sana kk cok guzeldir sohbette rastladikmi sana bazen cok hizli akar aramiza bekleriz

ne ettin sen elenya kardes hadi almanya hollanda vs.duydukta ne isin var senin oralarda .Tanismak sohbet etmek bende cok isterim .Benim kaldigim yerde seninkinden cok daha fazla türk yasiyo ama herkeslede konusulmuyo beklerim sohbete..............

merhabalarr. Ben de 2004 te karacideydim.Oradaki turk arkadaslari cok ozluyorum.Aslinda karachi yi de ozluyorum ne kadar zorsa da sartlari ben cok guzel bir ortamdaydim.Acaba ortak tanidiklarimiz varmidir.Benim adim Melek zeynep.

merhabalar arkadaşlar bende 4-5 yıldır pakistanda kaldım ama1yıldır türkiyedeyim ama oraları çok ama çooook özlüyorum.Evet yaşam sivyesi düşuk ama insanları çok sıcak,cana yakın,sadık ve fedakar.yerli insanıyla kaynaşmanızı tavsiye ederim çok memnun kalacağınıza eminim,tabikide memur kesimiyle.
Eğer Quetta diye şehirine gidebilme imkanınız varsa orda yiyecek çoğu şeyi bulabilirsiniz beyaz peynir,krem peynir, zeytin,fasulye,salça,helva,ton balığı konservesi.......
hadi kendinize iyi bakın .

2 arkadasım pakistanda calısıyo benimde kanıma girdiler sende gel deyıp duruyolar
ikna oldum aslında ama korkuyorum yinede zorlanırmıyım diye
fikirleriniye ihtiyacım var

canım eğer islamabadsa korkmanıza gerek yok gayet güzel bir şehir gidip çalışma imkanız olduktan sonra gidin görün o heyacanı yaşayın bence nasıl olsa türkiyeye geri geleceksiniz ayrıca arkadaşlarınızın olması büyük avantaj onlar beğenyorlardır beğenmezlerse zaten size gelme teklif etmeyeceklerdi fırsatınız varken diğerlendirin bence ben oraları çok özlüyorummmmmm şimdi git derlerse hiç durmam giderim mahsuru yoksa ne gibi iş imkanı

cok tesekkurler verdiginiz bilgiler rahatlattı beni
is insaat isi erkekler santiyede bayanlar teknik ofiste duruyolarmıs bayaa rahat edersin diyolar ama bakalım annemi ikna calısmalarına basladım bile :)

Selam hanımlar
Ben de Pakistandayım.Karachi dolaylarından kimse var mı acaba?

Son düzenleme:
Hepinize merhaba, biraz gec kalmışım sohbete Bizde kısmetse bir iki ay içinde pakistana taşınacağız, karachiye. Orada şuan bulunan ya da oraya bilen arkadaslar sizlerle tanışmayı çok isterim.

X