Cilt Bakımı Ürünleri Pakface Yüz maskeleri

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

April

Hep daha daha çok oku!!!
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2008
9.971
10
merhaba =)

Pakface yüz maskeleri, tek tek kullanım için paketli ve her cilt tipine ayrı üretilmiş, evde azıcık su ile karıştırarak kolayca uygulayabileceğiniz, tamamen doğal içerikli maskelerdir. içeriğinde genel olarak kil ağırlıklıdır.

karma cilt için ısırgan veya yosun özlü
normal cilt için papatya veya lavanta özlü
hassas cilt için defne özlü çeşitleri var.

paketi 1 YTL, ben iki kez kullanabiliyorum bi paketi :)) haftada 1 veya 2 kere kullanılabilir.

peeling için muhteşem, tüm siyah noktaları temizliyor ve cilt tonunu biraz açıyor.

düzneli kullanıldığında sivilceleri de azaltır.

aktarlarda veya parfümerilerde bulabilirsiniz.
ben İstanbulda Beşiktaş aktarından alıyorum.

sevgileer =))a.s.

evet cnm bnde kullanıorum pakface.i =) memnunum haftada bi kez yapıorum

ahaha nisanım ben de kullanıyorum pakface i ismi çok komik gelmişti bana ben de defnelisini kullanıyorum ama muhteşem çok memnunumkaydirigubbakcemile3

ben de semt pazarından alıyorum tanesini 1 liraya

tavsiye ediyorum aynı şekilde

ahaha nisanım ben de kullanıyorum pakface i ismi çok komik gelmişti bana ben de defnelisini kullanıyorum ama muhteşem çok memnunumkaydirigubbakcemile3

ben de semt pazarından alıyorum tanesini 1 liraya

tavsiye ediyorum aynı şekilde

ehehehe :roflol: aynen ben de çok gülmüştüm ismine ya...

ben de defnelisini kullanıyorum ne çok ortak noktamız var euehueh :roflol:

1liralık maskenin içinde defnenin desi olmaz olan ancak esans eklenmiş çamur,defne rolü verilmiş kuru topraktır denedim hiçbirşeye banzetemedim

başta çok ucuz olduu içinde bna işe yaramaz gbi gelmişti ama sonuçta bu kil bildimiz toprak işte defnede çoğu yerde yetişen bi tür ztn içine defne doldurmuolar tatile gttğmide kendm bile toplamıştım defneyi,her neyse yani bnce gayet güzel bi maske haftada bi kullanıorum ii gelio

1liralık maskenin içinde defnenin desi olmaz olan ancak esans eklenmiş çamur,defne rolü verilmiş kuru topraktır denedim hiçbirşeye banzetemedim

bu kanıya nerden vardın anlamadım. zaten içinde tek kullanımlık bi gıdım birşey var. o kadar ürün de ancak 1 lira eder zaten. defne parçacıkları olduğu kesin yani göz var nizam var, kil dediğin de zaten toprak-çamur...:kahve:

ben bi kere yaptımm öle düğün wardı onun için harika olmuştu cildim hatta düğünde herkes fondotenin markasını sormuştu öle süper olmuştu ccildimm ama burda tanesi 50 kuruşş

ben yazın ,tesadüfen aldım kozmetikçiden ama bayağı hoşuma gitii cildim hassas olmasına rağmen sorun çıkmadı.. çok beğendim

Ben de gördüm geçenlerde 50 kuruştu:1shok:
Lavantalı olan dikkatimi çekti.
Kullanan var mı?
Size danışmadan almayayım dedim.:nazar:

Ankara'da SGM'de 50ykr fiyatı. ben de görünce almıştım meraktan 3-4 tane. önce denemek istemedim, güvenemedim 50 kuruşluk şeyden ne hayır gelir, bi zararı dokunmasın diye. öylece durdular bi süre dolabımda.. daha sonra maskelerimin varlığını unuttuğumda internette bi yorum gördüm iyi olduğuna dair.. ondan sonra altı üstü kaç gram ki zaten, yani 2 damla kil için kaç para alcaklar, aktarda ne kadar zaten kilin fiyatı diye düşündüm ve sonunda denemeye karar verdim :lepi: hoşuma gitti. aldıklarımı bitirdim ama bi daha gidip almaya üşendim. aktardan kil alıp uğraşmaktansa daha pratik bence..

Ben de gördüm geçenlerde 50 kuruştu:1shok:
Lavantalı olan dikkatimi çekti.
Kullanan var mı?
Size danışmadan almayayım dedim.:nazar:

evet canım, lavantalı olan normal ciltler için değil mi ?
ablam kullanıyor, memnun =)

ben de defnelisi ile yosun özlüsünü dönüşümlü kullanıyorum. :1rolleyes:

bak ögrendğm iyi oldu gidip bende aliyim saol tavsiyen için canm a.s.

bende bjk deki aktardan alırım bazn canm ihtyaçlarımı.burda bi çok şeyimizi paylaşıyoruz ama kim bilir belki karşılaşıyoruz aktarda vs. bi yabancı gibi yanyana duruyorz ozamn.çok tuafıma gidiyo bian düşündüm de şimdi kaydirigubbakcemile3

nese canm kullanıyım etkilerini yazarm....

cilt tonunu biraz açıyo demşsin nisancm.acaba çok açar mı :uhm:
ben esmerim de,açılsın istemem açıkçası.bi bilgn war mı cnm?

evet canım, lavantalı olan normal ciltler için değil mi ?
ablam kullanıyor, memnun =)

ben de defnelisi ile yosun özlüsünü dönüşümlü kullanıyorum. :1rolleyes:

Benim cildim yağlı, ama yağlı ciltler için olan çeşidi yok sanırım, ben görmedim.fisfisfis
Lavantayı cilt için çk övüyorlar zaten.
Olumsuz bir yorum da görmedim. Gidince alayım barikaydirigubbakcemile

cilt tonunu biraz açıyo demşsin nisancm.acaba çok açar mı :uhm:
ben esmerim de,açılsın istemem açıkçası.bi bilgn war mı cnm?

canım ben de esmerim ve buğday tenliyim. elbette süper kalıcı bir durum renk tonunu açması :) ama ciddi bir berraklık veriyor, ölü deriyi tamamen temizlediği için öyle bir görünüm veriyo canım Şeniz

ya hakkaten belki de biçok yerde karşılaşıyoruzdur, beni de bu konu düşündürüyor bazen a.s

Benim cildim yağlı, ama yağlı ciltler için olan çeşidi yok sanırım, ben görmedim.fisfisfis
Lavantayı cilt için çk övüyorlar zaten.
Olumsuz bir yorum da görmedim. Gidince alayım barikaydirigubbakcemile

canım yağlı cilt için olanı var: yosun özlü.
karma cilti için de ısırgan özlüsü var.

ben karmayım ve yosun özlüsünden çok memnunum. ama cildim bazen çok hassaslaşıyor, o nedenle hassas cilt için olan defnelisini de kullanıyorum arada
Şeniz

X