evet terketmek lazım ama kolay olmuyor değişim.yumurta bulmak hele şehirlerde .Kızlar uzun zamandır öncelikle helal ve sağlıklı beslenme üzerine araştırıyorum. Kola cips ve margarini hayatımızdan tamamen çıkaralı neredeyse 1 yıl oldu. Helal-haram ayırmadan beslenmenin hassasiyeti olanlar için ahlaki çöküntüye sebep olduğunu çoklarında gördüm bizzat tecrübe ettim. İslami hassasiyeti olmayanlar içinse haram olan herşeyin aslında insan sağlığına zararlı olduğunu bildiğim kadarıyla söyleyebilirim. Bu yüzden kendim için öncelikle helal mevzusunu önemsedim ve bütün arkadaşlarım için sağlıklı beslenme ve -eş ve anne olan arkadaşlarımla besleme- adına böyle bir başlıkla başlangıç yapmaya niyetlendim.
Bebeğim doğduğundan beri yoğurdumu evimde yapıyorum. İstanbul gibi bir yerde temiz açık süt bulmak zor bu yüzden iyice araştırıp bir yakınımızın arkadaşının çiftliğinden süt ve yumurtamızı getirtiyoruz. Tereyağını da memleketten. Ancak peynir hala marketten
Gimdes helal gida sertifikali yumurtalar var onlara bakabilirsiniz.Kızlar bizim yumurta getiren çiftliğin fiyatlar arttı ama yumurtalar küçüldü. Bu yüzden yumurta almayı bırakacağız. Bildiğiniz Güvenilir bir yer var mı.
Evet arkadaşım şimdi hatırladım ama onlarda paket eğer çiftlik şansımız varsa daha iyi olur. Tam bilmiyorum ama onların verdiği sertifika Ürünün kalitesine değil sadece helal oluşuna kefil oluyor sanırımGimdes helal gida sertifikali yumurtalar var onlara bakabilirsiniz.
tebrikler cnmKızlar uzun zamandır öncelikle helal ve sağlıklı beslenme üzerine araştırıyorum. Kola cips ve margarini hayatımızdan tamamen çıkaralı neredeyse 1 yıl oldu. Helal-haram ayırmadan beslenmenin hassasiyeti olanlar için ahlaki çöküntüye sebep olduğunu çoklarında gördüm bizzat tecrübe ettim. İslami hassasiyeti olmayanlar içinse haram olan herşeyin aslında insan sağlığına zararlı olduğunu bildiğim kadarıyla söyleyebilirim. Bu yüzden kendim için öncelikle helal mevzusunu önemsedim ve bütün arkadaşlarım için sağlıklı beslenme ve -eş ve anne olan arkadaşlarımla besleme- adına böyle bir başlıkla başlangıç yapmaya niyetlendim.
Bebeğim doğduğundan beri yoğurdumu evimde yapıyorum. İstanbul gibi bir yerde temiz açık süt bulmak zor bu yüzden iyice araştırıp bir yakınımızın arkadaşının çiftliğinden süt ve yumurtamızı getirtiyoruz. Tereyağını da memleketten. Ancak peynir hala marketten
İnşallah pek vakit ayıramıyorum vakit buldukça paylaşacağım zaten yoğurdun sütün kaymağın tarifi olmaz ama mesela yoğurdun kaymağını güzelce süzüp blenderdan geçirip tereyağı yapıyorum istersen detaylı anlatabilirimsenın tecrübe ve bılgılerıne ıhtıyacımız var canım.smdıden cok tskler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?