Kızlar uzun zamandır öncelikle helal ve sağlıklı beslenme üzerine araştırıyorum. Kola cips ve margarini hayatımızdan tamamen çıkaralı neredeyse 1 yıl oldu. Helal-haram ayırmadan beslenmenin hassasiyeti olanlar için ahlaki çöküntüye sebep olduğunu çoklarında gördüm bizzat tecrübe ettim. İslami hassasiyeti olmayanlar içinse haram olan herşeyin aslında insan sağlığına zararlı olduğunu bildiğim kadarıyla söyleyebilirim. Bu yüzden kendim için öncelikle helal mevzusunu önemsedim ve bütün arkadaşlarım için sağlıklı beslenme ve -eş ve anne olan arkadaşlarımla besleme- adına böyle bir başlıkla başlangıç yapmaya niyetlendim.
Bebeğim doğduğundan beri yoğurdumu evimde yapıyorum. İstanbul gibi bir yerde temiz açık süt bulmak zor bu yüzden iyice araştırıp bir yakınımızın arkadaşının çiftliğinden süt ve yumurtamızı getirtiyoruz. Tereyağını da memleketten. Ancak peynir hala marketten
Bebeğim doğduğundan beri yoğurdumu evimde yapıyorum. İstanbul gibi bir yerde temiz açık süt bulmak zor bu yüzden iyice araştırıp bir yakınımızın arkadaşının çiftliğinden süt ve yumurtamızı getirtiyoruz. Tereyağını da memleketten. Ancak peynir hala marketten