Saç Uzatma Yöntemleri Paket çayla saç uzaması

audreywaldorf

Aşkım Sen Benim Balımsın
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2010
433
5
96
İzmir
Merhabalar arkadaşlar .Annemin bir arkadaşı var saçları belinin bir iki parmak altında,uzun boylu bir hanım olduğu için çok yakışıyor kendisine.Nasıl bu kadar uzattığını sordum dedi ki liptonun form plus şeftali mi kayısılı mı ne varmış onun demliyormuş bir şişeye koyuyormuş içine de badem yağı.haftada birkere yıkanmadan önce kafama sıkıyorum bol bol tarayıp emdiriyorum iki saat kadar kafamda tutup yıkıyorum dedi.Denesem mi acaba gerçekten doğru olabilir mi kızlar? yarın denemeyi düşünüyorum sizden de deneyen varsa sonuçları yazabilir mi ben de yazacağım

hiç böyle enteresan şey duyamıştım.

konu sahibi arkadaşım sonuçlarını paylaşırsın umarım bizimle=)

form çaylarının içinde sinameke oluyor burdan okuduğum kadarıyla sinamekeyle saç uzatanlar var o yüzden mantıklı geldi bana

Canım tam bunu yazmaya hazırlanıyordum sen yazmışsın :) evet ben bu sinemakiyi çay olarakta içmeyi düşündüm ama doktor olan bir arkadaşım ve bu bitkilerler altrnatif tıplada çok ilgili bana içme zaten zayıfsın kilo almaya çalışıyorsun alamazsın dedi :) yani mantıklı olabilir.. Kızlar bu arada sadece bunlarla olmuyor dengeli beslenmek şart saçlar için unutmayın bunuda.

evde doğadan form çayı vardı içindekilerde ısırgan otu ve civanperçemi var bunlarda uzamada etkili bitkiler olarak adı geçiyor bu formul işe yarar gibime geliyor...

kızlarr denedim tabiki ilk denemede bir fark yok
biraz kaşındırdı saçımı gerçi ama 1-2 saat bekletip yıkadım bidaha yapıcam hadi bakalım
bide ben bikere yaptığımı fısfıs şişeye koydum her yaptığımda yeni kaynatmam gerekirmi sizce

Her seferinde yeni baştan yap canım.
Taze taze olsun daha etkili olacaktır.

Canım bencede her seferinde yenisini yap bekleyince etsini kaybedebilir diye düşünüyorum..

bunu yapan var mı sonuç ne kızlar?şeftali mi kayısı mı?yada garanti olsun diye her ikisinide mi yapsam ben birde yumurta sarısı eklesek nasıl olur acaba yada bemiks ampul?

Bi ara yapıyordum ben bunu. Doğadan form limonlu karışık bitki çayını kullanıyordum içinde sinemaki,ısırgan otu,ardıç otu,limon yaprağı birsürü bitki vardı bi poşet yetmez diye bir kaç poşet demliyordum yani daha koyu olsun diye sonuçta içindekiler küçücük kurutulmuş bitkiler içine yine ayrı bi yerde duran sinemaki,lavanta ve siyah çay koyuyordum.Yabancı sitelerde baya araştırdım siyah çayı çok güçlü bir demleme yapıp saçınıza sürünce dökülmeleri kesiyor ve uzatıyordu.Bütün karışımı yapıp demleyince bi şişeye koydum kapağını çatalla deldim soğumasını falan bekledim hergün saçım kuru ıslak farketmez saçıma diplere doğru yaptım.2 3 saat bekleyince yıkadım.Sonra farkettimki karışımın suyunu çok koymuşum baya bi kaldı şişede ve etkiside gün geçtikçe bozuluyor tabi.Sonra attım şişeyi zaten o form çaylarıda evde kalan son çaylardı bir daha yapmaya üşendim.Ama 1 hafta boyunca hep saçıma uyguladım karışımı ama gözetlemedim uzuyormu diye..Deneyin derim.:93:

form çaylarının içinde sinameke oluyor burdan okuduğum kadarıyla sinamekeyle saç uzatanlar var o yüzden mantıklı geldi bana

Ben de bunu diyecektim.. :) Kesinlikle sinamekiyle alakali. Bu sitede bir cok üye uyguluyor sinamekiyi, gercekten faydali. Eger poset cayi denemeyi düsünenler varsa icine bir ampul bemiks katsin, onun da uzamaya etkisi var.

ben denedim ama bir fark olmadı kızlar, barcelinoya yöneliyorum
ve arkadaşım o benim düşüncem birini kırmak istemem ama çok minyon olup poposunun altında saçı olan kızları pek beğenmiyorum tabiki herkesin düşüncesi farklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…