padrone Meme Estetiği Ameliyatı

padrone

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2011
60
2
Slm kızlar amliyat olalı bugün tam 1 ay oldu herşey çok normal 10 gün önce son kontrolümde doktorum gayet ii görünüyorlar dedi bencede ii görünüyorlar ama sorunum (ya da sorun mu bilemiyorum) sağ göğsümün üst içe doğru garip bir yumuşaklık var eğildiim zamanda sanki boşluk varmış gibi potluk oluşuyor solda da çok az var ama o kadar rahatsız etmiyor ağrı falan ya da başka bi sorunum da yok geçen kontrolümde daha azdı o boşluk gibi yer sanki doktorumda sıvı ve kan birikmesidir zamanla geçer dedi, ancak 10gün içinde artmış gibi geliyo doktoruma ancak p.tesi gidebilicem o yüzden bu konuda bilgisi olan bi arkaşım varsa lütfen paylaşır mı??!!

Ben yaşamadım nedir ne değildir bilemedim :26: Doku yetersizliği olabilirmi ki yada dediği gibi doktorunun sıvı birikmesimi Masaj yap düzenli kan dolaşımını Arttıt Benim sana Şu AN için en büyük tavsiyem ve doktora git bakalım :26:

Ben yaşamadım nedir ne değildir bilemedim :26: Doku yetersizliği olabilirmi ki yada dediği gibi doktorunun sıvı birikmesimi Masaj yap düzenli kan dolaşımını Arttıt Benim sana Şu AN için en büyük tavsiyem ve doktora git bakalım :26:

p.tesi gidicem belki ben kafama çok takıyorumdur yani işallah öledir internetten bisürü şey okuyorum kafamı karıştırıyor kötü kötü şeyler geliyo aklıma evhamlanıyorum :KK30::KK30:

Slm kızlar amliyat olalı bugün tam 1 ay oldu herşey çok normal 10 gün önce son kontrolümde doktorum gayet ii görünüyorlar dedi bencede ii görünüyorlar ama sorunum (ya da sorun mu bilemiyorum) sağ göğsümün üst içe doğru garip bir yumuşaklık var eğildiim zamanda sanki boşluk varmış gibi potluk oluşuyor solda da çok az var ama o kadar rahatsız etmiyor ağrı falan ya da başka bi sorunum da yok geçen kontrolümde daha azdı o boşluk gibi yer sanki doktorumda sıvı ve kan birikmesidir zamanla geçer dedi, ancak 10gün içinde artmış gibi geliyo doktoruma ancak p.tesi gidebilicem o yüzden bu konuda bilgisi olan bi arkaşım varsa lütfen paylaşır mı??!!

geçmiş olsun padrone inş seninki sadece evhamdır :26:
doktorunun dediğide mantıklı geldi bana yine kk tecrübelerime dayanarak sölüyorum ben daha öncede okudum bu sorunla ilgili bişeyler :KK61: yani yaşayanlar vardı
inşallah doktorun haklıdır ve buda gelip geçer :KK70: yaza sorunsuz girersin :KK71:

geçmiş olsun padrone inş seninki sadece evhamdır :26:
doktorunun dediğide mantıklı geldi bana yine kk tecrübelerime dayanarak sölüyorum ben daha öncede okudum bu sorunla ilgili bişeyler :KK61: yani yaşayanlar vardı
inşallah doktorun haklıdır ve buda gelip geçer :KK70: yaza sorunsuz girersin :KK71:

ay inşallah ya çünkü hiçbi sorun yaşamadım ne ağrım ne sızım var yerlerinede oturdu sayılırlar anlayamadım yani ne olduğunu, p.tesi öğrenip burdanda yazarım ne olduğunu artık

kime ameliyat oldunuz ve ne kadara mal oldu yazarmısınız bu arada geçmiş olsun inşallah önemli bişey degildir

teşekkürler işallah değildir. eser aydoğduya 1ay önce ameliyat oldum herşey dahil 5000tl'ye mal oldu.

arkadaşlar bugün doktoruma gittim problemimi anlattım oda güldü ve hastalarının çoğunun bu tip şikayetleri olduğunu ve 6 aydan önce tam anlamıyla protezlerin yerleşmediini boşuna evhamlandığımı herşeyin gayet normal göründüünü söledii... ohhh be işallah şu potluklar çabuk geçer!!!!

ayy kızlar sonunda geçen hafta doktorum normal sütyen kullanmayabaşlayabileceğimi söyledi bende hemen alışverişe gittim bikiniler çamaşırlar ne bulduysan denedim nasıl güzel bi duyguymuş uydumu uymadımı derdi olmadan büyük göstermek için en dolgulusunu bulmaya çalışmadan özgürce alışveriş yapmakk çookk mutluyum darısı ufak memelerinden memnun olmayan bütün arkadaşlarımın başına :87::87::KK52::KK52:

ayy kızlar sonunda geçen hafta doktorum normal sütyen kullanmayabaşlayabileceğimi söyledi bende hemen alışverişe gittim bikiniler çamaşırlar ne bulduysan denedim nasıl güzel bi duyguymuş uydumu uymadımı derdi olmadan büyük göstermek için en dolgulusunu bulmaya çalışmadan özgürce alışveriş yapmakk çookk mutluyum darısı ufak memelerinden memnun olmayan bütün arkadaşlarımın başına :87::87::KK52::KK52:

Tabi o sütyenlerin,mayoların,bikinilerin muazzam duruşu süperrr..Ama yinede bir süre sporcu sütyeninden vazgeçme derim ben.Çünkü bende bazen takıyorum tül sütyenler,ama rahatsız ediyorlar uzun süre takınca,memenin şekli degişiyor sanki,daha protezler oturmadı çünkü.6 Ay geçmesi lazım en az diye düşünüyorum.Ama özel durumlarda kullan tabi,doktorum banada özel durumlarda kullanabilrsin demişti.Birkaç saatligine birşey olmaz..Kullanınca anlıyacaksın benim ne demek istedigimi bak..Zaten birçok elbisem sırt dekolteli oldugundan dolayı özel gecelerde hiç sütyen takmıyorum,onun zevki daha bir başka :KK9::KK9:

canım bendede aynı problem var inşallah geçici bir durumdur.bende senin gibi kafaya takıyorum.bütün kas zarı altı olanlarda oluyor mu diye düşünüyorum.inşallah bir terslik yoktur.belkide bu normal bir süreçtir.

canım bende ameliyat olmak istiyorum ve doktor arayışındayım ama sendeki bu durum umarım geçicidir
lütfen bizleri bilgilendir gelişmelerden

ruzgargul canım sendeki problem iki memende birdenmi var?

bu problem nasıl görülüyor acaba tam olarak normal duruştaki görüntüleri ve eğilirken potluk görüntüleri nasıl acaba? korkutmayın beni ya. özgüvenim zaten iyice azaldı memelerimin ufak oluşundan dolayı. şimdi birde büyükkende sorunlarım olacaksa daha büyük bir yıkım olur bana
hepinize çok geçmiş olsun

canım bendede aynı problem var inşallah geçici bir durumdur.bende senin gibi kafaya takıyorum.bütün kas zarı altı olanlarda oluyor mu diye düşünüyorum.inşallah bir terslik yoktur.belkide bu normal bir süreçtir.

Hayır, kas zarı altı ameliyat olan pek çok arkadaşım var hem bu siteden hem de bu siteden haberi bile olmayan, hiç böyle bir problem ne duydum ne okudum..
O sebeple belki kişisel bir süreçtir..
Çok endişelenmemek lazım..
Hani demiş ya doktorunuz, yoksa Padrone mi demişti yanlış olmasın şimdi, kan toplanmasıdır belki ,diye, o olabilir belki, ameliyattan sonra diren kullanılmayanların pek çoğunda kan toplanması muhakkak olacaktır, içerde kaç kat kesilmiş olan bir göğüs dokusu var ,cerrahi müdahalenin ilk bir kaç gün ve hafta içeride kan toplaması muhtemel..
ne de olsa direnlerle kan dışarıya atılmıyor yani bir direnaj sistemi yok..
o sebeple dirensiz olduysanız kanın içerde kendi kendine yok olmasını beklemek gerek..

bunlara kafa yormayın, alacağınız desteksiz yerine göre balensiz birbirinden çekici bikini ve mayoların renklerine , şekillerine, hangisine karar vereceğinize odaklanın .. ne de olsa artık göğüslerimiz istediğimiz kadar güzel ve diri :))

canım benim zamanla memnuniyetin artmasını diliyorum...alışveriş için bende nasıl sabırsızlanıyorum ...:KK66:keyfini çıkar ii alışverişler!!!:KK34:

cicişler tam anlamıyla oturana kadar belki böyle ufak tefek sorunlar olabiliyordur.inşallah keyifle huzurla kullan yeni bikinileri sütyenleri :nazar: :KK64: darısı başımıza diyelimmmm :KK64:

çok saolun kızlar.. problemim hala devam ediyor sağ göğsümde umarım geçer doktor 6 aya kadar kafana tkma olabilir böyle sorunlar 6 aydan önce tam iyileşme olmuyor dedi.. ama ister istemez kafama takılıyo gelişmeleri gene aktarırım.. bu arada direnlerim ilk gece vardı hastaneden çıkmadan çıkardı doktorum daha sonraki muayenemde kan birikmesi olabilir demişti.. bakalım sabırsızlıkla geçmesini bekliyorum...

canım benim umarım geçer bu sorunun ve rahat eder için
dokunduğunda yapay bir his oluyormu?

X