P90x fitness serüvenim buyrun :)

kısa zaman öncesine kadar elimdeydi fekat laptop değişti o bakımda hemen elimde değil linkler
1 kaç gün beklersen bulup mesaj atarım:KK3:

arkadaslar bu rogramı yaparken nasıl beskenıyosunuz özel bi beslenme lazımmıs bıde agırlı felan ne kullanıyosunuz :KK37:

27 yaşındayım, 49 kilo, 1.64 boy.
Yaklaşık 7 yıldır günde 5’i çok nadir geçen sayıda sigara kullanıyorum.
Eskiye nazaran daha az alkollü bir hayatım var ama yine de kullanıyorum.
Beslenmeme ne yazık ki hiç dikkat etmiyorum.
Kafein ve karbonhidrat tüketimim hat safhada.
Spor yapmıyorum.
Zamanımın çoğu bilgisayar başında, çekimler dışında az atraksiyonlu geçiyor.
Son zamanlarda yürüyüş uzunluğuna ve hızına göre nefes almada daha da zorlanıyorum.
Cildim eskisine oranla çok daha kötü.
Çok çabuk yoruluyorum ve enerjim düşüyor.
Uykulara doyamıyorum.
Bu fiziksel olayların dışında psikolojimin de harika olduğu söylenemez.
Tüm bu gerçekler dahilinde, sorunsuz bir yaşantıya sahip olma uzunluğum ne kadardır acaba?
Daha da önemlisi bu beden bu eziyeti hak edecek ne yaptı bana?

An itibarı ile tam 5 gündür sigara içmedim,
beslenmeme dikkat etmeye başladım ve p90x'e başladım. Tam gaz motive olmuşken bu p90x biraz kendime olan güvenimi azalttı sanki :KK43:
yani şöyle ki, öncelikle dehşet ötesi güzel bir egzersiz, hayatımda gördüğüm en başarılı egzersiz seti diyebilirim ama çok zor :KK43:
Bir de hiç ısınmadan direkt başladıkları için acaba yanlış mı yapıyorum diye düşünmeden de edemiyorum..
Acaba önce pilates gibi bir şeyle başlayıp vucudu hazırlayıp sonra mı buna geçsem karar veremedim...
Siz ne dersiniz?

Merhaba, ben de P90x indirmek istiyorum ama link ya da torrent bulamıyorum. Olanlar da virüslü... Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

kızlar merhaba
px90x ve başlangıç olan shaun programları internette mevcut 8 gb lık rar dosyaları olarak gözüküyorlar
indirmek isteyenler googlede aratmaları yeterli

P90X Zayıflama Programı İnceleme / Gerçekten İşe Yarıyor Mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
X