(p.m.y.o) Polis yüksek meslek okulu sınavları

XxX_havva_XxX

aşk bize yakıştı..
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2009
99
1
96
Konya
önceLikLe herkese merhaba.. arkadaşlar, polislik sınavlarına benim dışımda hazırlanan bayan polis adayları var mı burda merak ettim yazarsanız sevinirim... seLamLar...opuyorumnanaktan

ben başvurdum iktisat mezunuyum..bir umut deyip girdim..ordaki kadın bana spor yapın dedi...şınav mekik koşu vs...valla kollarım ağrıyor şu anda...

ben mülakatı geçtim sınava hazırlanıyorum kızlar ama yeni başladım anayasa bitiriyo beni matematikte

ya süreçi anlatsanıza biraz..24 eylülde ilan edilecekmiş 9 ekimde spor testi var galiba?ondada kpss gibi anayasa matematik güncel tarih coğrafyamı var?

pmyo sınavı bu mülakatları geçersen 13 eylülde sınav var 120 sorudan 95 100 net çıkarırsan bayanlar için bu kesin girersin 36 türkçe 36 mat bunlar öss 1 ayarında 12 inkilap tarihi 12 coğrafya 12 anyasa ve vatandaşlık bilgisi 12genel kültür sorusu var spor testi falan duymadım ben

hayır biz kpss puanlarıyla başvuru yapıyoruz 28 ağustos son..
24 eylülde belli olacakmış..9500 personel alınacak diyorlar ya o işte..

kpss den belli puan aldıktan sonra seçiliyosunuz 6 ay temel hızlandırılmış eğitim alıyosunuz sonra atanıyosunuz

arkadaşLar benim işim zor gibi..:sinifsinif: matematik yapamıyorum hiç yapmasamda diğerlerinden soru kaçırmasam nasıl oLur bLen var mı, kazanamaz mıyım acabaCADIARZU matematikten nefret ediyorum da

arkadaslar bende pmyo ıcın hazırlanıom.bu sene kpss kursuna gıdecem hem ona gırecem hem ona ama polıslıgı cok ıstıom kursta matematıgı halletmek gıbı bı amacım var...ıns yaparız hepımızzz

kızlar pmyo sınavı iptal edilmiş bugün ösym sayfasında açıkladı..1 kasımdaymış sınavın tekrarı bilginiz olsun dedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…