Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[QUOTE
evet arkadaşım herkes kendi üniversitedeinden yararlanacakmış.en yakın arkadaşım istnbl kültürde okuyor, formasyon durumunu sizlerinde bildiği gibi ilk başlatan ünilerden biride istanbul üniversitesi ,oraya gidip sormuşlar buradan formasyon alabilirmiyiz diye ama her öğrenci kendi üniversitesinden alabiliyormuş...sen şanşlıymışsın.darısı bizim ünininde başına....:Saruboceq:
ya ben anlamıyorum neden fef te okuyanlara salakmış muamelesi yapıyo bu insanlar!! öss de aldığınız puan sizin nekadar akıllı olduğunuzu belli etmiyo arkadaşlar!!(eğitimdekiler)
bölüm okurken daha detaylı bilgi aldığımızı kabul etsinler artık, bölümler bilimadamı yetiştirir.. bırakın herşey kpss de belli olsun ya.. önceden de demiştim, KİMSE KİMSENİN ÖNÜNÜ KAPATMIYOR.. ve para verdiler geçtiler diye birşey yok, prestijli ünivlerde böyle şeyler sözkonusu değil. 1yılda nerdeyse 1500tl harç ödedim, ama ayyy bu kız para ödedi geçirelimmi diyorlar, aynı şey formasyon içinde geçerli kimse para verdi diye dersten geçmez..
ayrıca nitelikli öğretmen eğitimfakültesinden mezun olununca elde edilcek bir şey değil. öyle olsaydı piyasada niteliksiz diye bi kavram olmazdı heralde dimi??? bırakında herkes kendi bilgi donanımıyla biryerlere gelsin..