• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

P.FORMASYON FEF.lere de verılıyor mu???

alamaz buyuk ıhtımal kendı ogrencılerıne ders gıbı verecek.. seneye kadar da cogu unv. baslatır bu olayı...

o konuda bı fıkrım yok canm ama sanmıyorum cunku hangı okulda alacaklar kı egıtımı :S

yani bunu bize ders olarak krediyle verceklerine göre, dışardan bunu alan olamaz.. ama belki açıköğretimede uygulanabilir, sonuçta derslerini de görmeden sınava giriyorlar, formasyonda ders olcağına göre bununda sınavını size yapabilirler..

kızlar böyle bi durum var benim merak ettiğim bu okullardan birinden formasyon almak isteyenler ille o okullarda okumak zorundamı başka bi okulda okuyanda bu okullardan birinden formasyon alabilirmi[/QUOTE]

evet arkadaşım herkes kendi üniversitedeinden yararlanacakmış.en yakın arkadaşım istnbl kültürde okuyor, formasyon durumunu sizlerinde bildiği gibi ilk başlatan ünilerden biride istanbul üniversitesi ,oraya gidip sormuşlar buradan formasyon alabilirmiyiz diye ama her öğrenci kendi üniversitesinden alabiliyormuş...sen şanşlıymışsın.darısı bizim ünininde başına....:Saruboceq:

[QUOTE

evet arkadaşım herkes kendi üniversitedeinden yararlanacakmış.en yakın arkadaşım istnbl kültürde okuyor, formasyon durumunu sizlerinde bildiği gibi ilk başlatan ünilerden biride istanbul üniversitesi ,oraya gidip sormuşlar buradan formasyon alabilirmiyiz diye ama her öğrenci kendi üniversitesinden alabiliyormuş...sen şanşlıymışsın.darısı bizim ünininde başına....:Saruboceq:[/QUOTE]

canım benim şimdi okudumda atatürk üni sinde okuyan ben değilim biyerden alıntı yapmıştım onu silmeyi untmuşum düzelttim şimdi
ben aöf edebiyat ta kayıt yaptırdım sadece bu 4 üniden alınıyosa diğer ünilerde okuyanlar ne yapıcakfisfisfis

Son düzenleme:
[QUOTE

evet arkadaşım herkes kendi üniversitedeinden yararlanacakmış.en yakın arkadaşım istnbl kültürde okuyor, formasyon durumunu sizlerinde bildiği gibi ilk başlatan ünilerden biride istanbul üniversitesi ,oraya gidip sormuşlar buradan formasyon alabilirmiyiz diye ama her öğrenci kendi üniversitesinden alabiliyormuş...sen şanşlıymışsın.darısı bizim ünininde başına....:Saruboceq:

canım benim şimdi okudumda atatürk üni sinde okuyan ben değilim biyerden alıntı yapmıştım onu silmeyi untmuşum düzelttim şimdi
ben aöf edebiyat ta kayıt yaptırdım sadece bu 4 üniden alınıyosa diğer ünilerde okuyanlar ne yapıcakfisfisfis[/QUOTE]

canım yanlış anlamışım ozaman.:bbo:şimdi 8 üniye çıktı bu sayıalkisalkisalkis.giderek artar,üniverstelerin talebine bağlı bizimki de önümüzdeki haftalarda yollayacakmış yök e...yavaş yavaş olur artık hem yök başkanı yusuf hoca mezunlar içinde yanilikler düşünüyoruz dedi....bu demek oluyor ki tüm fef liler ister mezun olsun ister devam etsin bundan yararlanacak ama ne karar sürede tüm üniversteler başla ronu bilemem inşallah en kısa sürede olurda,bizde alırız hemen formasyonumuzu.kaydirigubbakcemile3sositososito

Son düzenleme:
inşallah canımcım bi hevesle açıktan edebiyat yazdık ama inşallah bizimde hayallerimiz suya düşmez

ya ben anlamıyorum neden fef te okuyanlara salakmış muamelesi yapıyo bu insanlar!! öss de aldığınız puan sizin nekadar akıllı olduğunuzu belli etmiyo arkadaşlar!!(eğitimdekiler)
bölüm okurken daha detaylı bilgi aldığımızı kabul etsinler artık, bölümler bilimadamı yetiştirir.. bırakın herşey kpss de belli olsun ya.. önceden de demiştim, KİMSE KİMSENİN ÖNÜNÜ KAPATMIYOR.. ve para verdiler geçtiler diye birşey yok, prestijli ünivlerde böyle şeyler sözkonusu değil. 1yılda nerdeyse 1500tl harç ödedim, ama ayyy bu kız para ödedi geçirelimmi diyorlar, aynı şey formasyon içinde geçerli kimse para verdi diye dersten geçmez..
ayrıca nitelikli öğretmen eğitimfakültesinden mezun olununca elde edilcek bir şey değil. öyle olsaydı piyasada niteliksiz diye bi kavram olmazdı heralde dimi??? bırakında herkes kendi bilgi donanımıyla biryerlere gelsin..

güzel arkadaşım estağfurullah ama salak muamelesi bence fen edebıyat fakultelerıne yapılmıyor. Eğıtım fakultesınde okuyorum. ve Kalkıp Kımya muhendıslığındekı arkadaşımın mezun olduktan sonra formasyon alıp ıngılızce öğretmenlığı yapmasına da anlayış gösteremıyorum açıkçası. Ilgılı bır bolumde olsa yıne tamam. ama ne alakası var Mühendısın ingılızce öğretmenıyle dı mİ? ağzım açık kalıyor bu durumda....

fef ten olup da öğretmenlık mezunu olanlardan daha ıyı öğretmen olanlar yok mu VAR tabıkı. Kışının kendını gelıştırmesıne ve emek harcamasına kalmış bu.

ama şöyle de bır durum var kı bunu ınkar etmez kımse sanırım, bilip de anlatamayan öğretmenler dolu ülkemızde. Hıç mı olmadı, ya bu hoca da gerçekten bılıyor konuları ama anlatamıyor ışte, dıye dert yandığınız?

bunun önlenmesı ıçın formasyon eğıtımının bır rant kapısı gıbı görülmemesi lazım. inanın trılyonlar dönüyor bu işte.
ve tabıkır bır de artık amaaaan hıç bışey olamazsan bı öğretmen olursun mantığından kurtulunması lazım. herkes öğretmen olamaz malesef... söylenen tek kötü söz ya da bır davranış bile öğrencının hayatında ızler bırakıyor :(

ve bır de Kpss denen saçma sınav hıç bır şeyı ölçmüyor ki... sadece bır eleme sıstemı...
ben matematik, geometrı en son lıse 1 de görmüştüm mesela. Kpss de bunları yapamazsam nitelıklı bır Ingılızce öğretmenı değılım mı demek yanı? saçma....

Back