Özür dilerim arkadaşlar ama yardima ihtiyacım varr

Nergis Akarsu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2021
7
3
1
30
Merhabalarrr yeni evliyizz. Eşimle 6 gün boyunca birlikte olduk. Son birlikte olduğumuz 2 gün ovulasyon dönemimin birinci ve ikinci günüydü. Ama birlikte olduğumuz dönemler boyunca hep geri çekilme yöntemi ile korunduk.
Bugün biraz beyaz akinti geldi ama çok Yoğun değildi. az öncede bir ıslaklık hissettim peçeteyle silince böyle birşey gördüm. Şimdilik gebelik düşünmüyoruz.
Hafif pembemsi bir renk var pecetede avuç içi kadar.

Son düzenleme:
Öncelikle geri çekilme yöntemi bir korunma yöntemi değildir. O şekilde korunduk dediğiniz için buna açıklık getirmek istedim. Övülasyon dönemi hamile kalmak için bedeninizin en uygun olduğu zamandır. Anladığım kadarıyla yerleşme kanamasından endişe ediyorsunuz. Yerleşme kanaması olması için eşinizle ilişkinizin üzerinden 6 illa 12 gün geçmesi gerekiyor. Rahime o kadar günde tutunabildiği için. Böyle bir durumunuz varsa evet hamile olabilirsiniz. Bunun her zaman ihtimali var. Ama bu yaşadığınız lekelenme yumurtlama akıntısı da olabilir. Bunun için şimdilik yapabileceğiniz bir şey yok. Adet döneminizi bekleyip gecikme yaşarsanız test yapmanız gerekiyor. Eğer dediğiniz gibi hamilelik düşünmüyorsanız Koruyuculuğu daha yüksek ve kanıtlanmış yöntemleri tercih edin.

Becerememeniz isabetli olmuş. Kimsenin görmek isteyeceğini sanmıyorum. Hamile kalmak istemiyorsanız korunmayı düşünmez misiniz?

Düzeltme: Pardon, dikkat etmemişim. Geri çekilme yöntemiyle korunduğunuzu söylemişsiniz. Hamile kalmak için birebir yöntem. Şimdiden tebrik ederim.

Cok teşekkür ederimm
25-26-27-28-29 ocak tarihlerinde birlikte olduk. 28 ve 29 ocak ovulasyon dönemimin birinci ve ikinci günleri. Gelen leke ise sulu açık pembe bariz bir şekilde belli oluyor. Tedirginim acaba yarın test alsam mi diye düşünüyorum. Bu kadar şeffaf olduğum için özür dilerim kusura bakmayın lütfen. Sizce hamile olabilir miyim?

Elbette hamile de olabilirsiniz.Tahris olmuş ondan dolayı da renkli akıntı olmuş olabilir.Allah gönlünüze göre versin.

Niçin kabasınız?

Şuan test yapmanız kesin bir sonuç vermez. Adetinizin gecikmesini beklemeniz en sağlıklısı olacaktır. Hamile olma ihtimaliniz olabilir evet. Size önerim eşinizle konuşup bebek sahibi olmak istemediğiniz için daha kesin bir korunma yöntemine geçmeniz. Çünkü bu ay hamile değilseniz bile öbür ay mutlaka kalırsınız. Çünkü geri çekilme bir yöntem değildir.

Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…