• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÖZÜMBÜS 21.ci evlilik yildönümü¨n kutlu olsun

incitanemtuana

EVLI MUTLU IKI COCUKLU :)
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2007
25.343
26
208
41
İsviçre
:nazar::nazar::nazar:

:teytey:duyduk duymadik demeyin ÖZÜMBÜS ümüzün 21.ci evlilik yil dönümü

:nazar:masallah demeyide unutmayin:nazar:

:Saruboceq:rabbim daha nice nice
mutlu
saglikli
huzurlu
neseli
bol bereketli
yillar nasip eder insallah:Saruboceq:

:kedi::utangac:bu süprizimin asil bas kahramani sardusumdur melegimdir o haber verdi onada cok tsk ediyorum ince ve düsünceli melegim benimopuyorumnanaktana.s.

:kedi:umarim süprizimizi begenirsin:kedi::utangac:

opuyorumnanaktan:nazar:opuyorumnanaktan:nazar:opuyorumnanaktan

:nazar::nazar::nazar:

:teytey:duyduk duymadik demeyin ÖZÜMBÜS ümüzün 21.ci evlilik yil dönümü

:nazar:masallah demeyide unutmayin:nazar:

:Saruboceq:rabbim daha nice nice
mutlu
saglikli
huzurlu
neseli
bol bereketli
yillar nasip eder insallah:Saruboceq:

:kedi::utangac:bu süprizimin asil bas kahramani sardusumdur melegimdir o haber verdi onada cok tsk ediyorum ince ve düsünceli melegim benimopuyorumnanaktana.s.

:kedi:umarim süprizimizi begenirsin:kedi::utangac:

opuyorumnanaktan:nazar:opuyorumnanaktan:nazar:opuyorumnanaktan

meleğim ellerine sağlıkopuyorumnanaktan yüreğine sağlıkopuyorumnanaktan harikasınŞeniz

a.s.:nazar:

ÖZÜM maşallah balım:nazar: Rabbim sana çok güzel günler yaşatsın.sevdiklerinle çok mutlu nice 21 yıllar yaşamanı diliyorum.gülen yüzün solmasın hep mutlu ol inş!seni çok öpüyorumŞeniz

ıncı.. :1shok: gene mı sen balım.. :jeyyar: kız valla haber tella lı oldun kk ya .. opuyorumnanaktan suppersın kuzum sayende herseyden haberdar oluyoru<z... kaydirigubbakcemile5 :enbuyukkk:

ozumbus ablamm ne kadar guzel yaa.. opuyorumnanaktan tebrık ederım.. NICE yıllara ınsallah.. :Saruboceq: Rabbım huzurunuzu mutlulugunuzu daım etsın ınsallah.. :Saruboceq: Rabbım ayırmasın bı omur boyu.. :nazar: masallah nazarlardan korusun Rabbım sızı.. Rabbım hepımıze nasıp etsın ınsallah.. :nazar: a.s.a.s.

meleğim ellerine sağlıkopuyorumnanaktan yüreğine sağlıkopuyorumnanaktan harikasınŞeniz

a.s.:nazar:

:kedi::utangac::kedi:
tskler melegim
ama kendinide unutma bu süprizi hazirlamama vesile olan sensin melegimopuyorumnanaktan
ben tsk ederim sana
ve umarim ÖZÜMBÜS ablamizinda hosuna gider ve begenir insallah

ıncı.. :1shok: gene mı sen balım.. :jeyyar: kız valla haber tella lı oldun kk ya .. opuyorumnanaktan suppersın kuzum sayende herseyden haberdar oluyoru<z... kaydirigubbakcemile5 :enbuyukkk:

ozumbus ablamm ne kadar guzel yaa.. opuyorumnanaktan tebrık ederım.. NICE yıllara ınsallah.. :Saruboceq: Rabbım huzurunuzu mutlulugunuzu daım etsın ınsallah.. :Saruboceq: Rabbım ayırmasın bı omur boyu.. :nazar: masallah nazarlardan korusun Rabbım sızı.. Rabbım hepımıze nasıp etsın ınsallah.. :nazar: a.s.a.s.

zemuszemushe ya gine ben ayakli gazete gibi hissediyorum kendimizemuszemus
opuyorumnanaktansardusum haber verdi ve rica etti bende elimden geleni seve seve yaptimzemuszemus
:kedi:yoksam benimde haberim yokdu acikcasi:utangac:

mutlu yıllar canım ,sevdiceklerinle daha nice yıllar dilerimopuyorumnanaktan
öbür çarşambayada benim 21.yılım:utangac:

Canım ablam beniiiimmm...

Allah' ım ömür boyu mutluluğunuz daim etsin inşallaahh, nazarlardan saklasın. :nazar:

Eşin ve meleklerinle birlikte nice nice huzurlu yıllar diliyorum :nazar:

Şeniz

( İncim Teşekkürler a.s. )

canım ablam evlilik yıl dönumun kutlu ve mutlu olsun ALLAH ım daha nice seneler mutlu huzurlu günler görmenizi nasip etsin inşallah opuyorumnanaktan

canım incim tşkler bitanemopuyorumnanaktan​

Back