ozonlu zeytinyağı

ebruq

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2007
16
0
kızlar bir arkadaşımdan ozonlu zeytinyağı aldım..gözaltımda morluklar vardı ve yüzümde çiller çene bölgemdede hafif kararmalar oluşmuştu..inanılmaz gözlerime inanamadım..önce cilde detoks yapıyormuş sonrada cilt üzerini temizliyormuş oksijen sayesinde ozonda oksijen varmış..daha 3.sürmemde gözaltlarım sanki silgiyle silinmiş gibi oldu..birde sabunu var tabi..yağı 29 tl sabunuda 7.5 liraya aldım..ama cildime inanamıyorum kızkardeşimde selülitleri için kullanmaya başladı yağ yakıyormuş parçalıyormuş oda bir haftada gözlerine inanamadım..20 gün sonunda bitiyormuş tüm problem neyse..drmuş bu firmanın sahibi kendisi üretmiş..piyasadakilerin çoğu yüzde yüz değilmiş.diğer arkadaşım yüzündeki çukurlar için kullanmaya başladı aşağıdan yukarı doğru kapanmalar başlamış..hayatımda böyle ürün görmedim..fondotönden kurtuldum..sevgiler

Hmileyken uygulanabilir mi ki acaba bu ozon yağı selülitler için.

Araştırdım ama bulamadım cevabını.

sorayım ben arkadaşa..bitkisel olduğu için sorun olmaz sanıyorum ama soralım cnm..

ebruq bu ürünü ben izmirden bir arkadaşım bahanesiyle getirtmiştim, kullandığın ürün dr yavuz beyin ürünüydü değilmi, gerçekten mükemmel bir ürün, ben de çok mennun kalmıştım, çillerim kayboldu adeta, birde onun ağrı kremi var onu biliyormusun, anneme de ondan alıcam ben :82:

mesaj sayım 100 ü geçmediği için size özel mesaj atamıyormuşum. sorularım vardı size. benim cildim hassas ve alerjik. bende yüzümde kullanabilirmiyim bu ürünü? selilütlere gerçekten faydalımı? adı nedir nereden temin edebilirim. buraya yazmak yasaksa özelden atarsanız sevinirim.

bende izmirdeyim..evet dr yavuz beyin ürünüymüş..arkadaş zaten hastaneden kargolama yapıp yolluyor trnin her yerine..sanırım sizde oradan aldınız zira izmirde satış yapan yokmuş..dediğine göre.ağrı kreminide ben eşimde kullanıyorum biz donandık zaten bu ürünlere...hem ağrı kesiyor hemde tadavi ediyor aroma terapik kremden bahsediyorsunuz sanıyorum..sevgiler

freya canım burdan ürün temini yasak diye biliyorum ben, senin açından mahsuru yoksa msnmi özelden veriyim ekle beni, hangi arkadaşım kullandıysa memnun kaldı bence sende memnn kalırsn

evet canım o ürünleri çok methediyorlar, ben ilk zaman şüpheyle yaklaştım, açıkcası çok şüpheciyimdir bazı şeylerde, amwayın ürünlerine de hep şüpheyle yaklaşmıştım, düşün yılların firması :)) bu ürünler gerçekten süpermiş, kullanan herkes öyle diyo, annemin dizlerinde kireçleme var, garibim bi de çocuğuma bakıyo, çocuğun peşinden gidemiyo dizlerinin ağrısından, gece ağrısından uyuyamıyorum diyo, ağrı kremini sordum kullananlar çok memnun, ondan da anneme almak istiyorum, arkadaşım profesyönel yapıyo bu işi zaten

o zaman arkadaşımız ortak..yanlışmı anladım ibolya hanım..izmirden temin ettim dediniz..izmirde bu işi profesyonel yapan tek kişi benimde arkadaşım...

o zaman arkadaşımız ortak..yanlışmı anladım ibolya hanım..izmirden temin ettim dediniz..izmirde bu işi profesyonel yapan tek kişi benimde arkadaşım...

bilmemki aynı kişidenmi bahsediyoruz acaba sizin arkadaşınızın adı ne yahu, sakın benim arkadaşım olmasın,

adres için teşekkür ederim şu anda ekleyemiyorum. iş yerindeyim msn yasak ama eve gittiğimde eklerim inşallah. görüşürüz. tekrar teşekkür ederim.

bilmemki aynı kişidenmi bahsediyoruz acaba sizin arkadaşınızın adı ne yahu, sakın benim arkadaşım olmasın,

adaşım..sizin adınız ne sorucam kendisine...sevgili fraye benimde özelim malesef 100 mesaj olmadığı için yazılamıyor ibolya hanım size yardımcı olucak sanıyorum..sevgiler

adaşım..sizin adınız ne sorucam kendisine...sevgili fraye benimde özelim malesef 100 mesaj olmadığı için yazılamıyor ibolya hanım size yardımcı olucak sanıyorum..sevgiler

ahahahaha ebru mu yani, ay o benim kankamdır, sen sor ona senin kankan kim diye beni söyleyecektir, bi de başkasının ismini söylerse yolarım onu

gelsinde sorucam...demek isminiz çok değerli söylemiyorsunuz...tr geneli çalışınca insan demek trnin heryerinden dostları oluyor kıskandım şimdi ben onu...

ibolya hanım özelden msn adresinizi atarmısınız..sizden bişey rica ediceğimde..

burada yasak ya bazı arkadaşlara yardımcı olacağımda..mesaj izin vermiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…