bende izmirdeyim..evet dr yavuz beyin ürünüymüş..arkadaş zaten hastaneden kargolama yapıp yolluyor trnin her yerine..sanırım sizde oradan aldınız zira izmirde satış yapan yokmuş..dediğine göre.ağrı kreminide ben eşimde kullanıyorum biz donandık zaten bu ürünlere...hem ağrı kesiyor hemde tadavi ediyor aroma terapik kremden bahsediyorsunuz sanıyorum..sevgiler
o zaman arkadaşımız ortak..yanlışmı anladım ibolya hanım..izmirden temin ettim dediniz..izmirde bu işi profesyonel yapan tek kişi benimde arkadaşım...
bilmemki aynı kişidenmi bahsediyoruz acabasizin arkadaşınızın adı ne yahu, sakın benim arkadaşım olmasın,
adres için teşekkür ederim şu anda ekleyemiyorum. iş yerindeyim msn yasak ama eve gittiğimde eklerim inşallah. görüşürüz. tekrar teşekkür ederim.
adaşım..sizin adınız ne sorucam kendisine...sevgili fraye benimde özelim malesef 100 mesaj olmadığı için yazılamıyor ibolya hanım size yardımcı olucak sanıyorum..sevgiler
gelsinde sorucam...demek isminiz çok değerli söylemiyorsunuz...tr geneli çalışınca insan demek trnin heryerinden dostları oluyor kıskandım şimdi ben onu...
ibolya hanım özelden msn adresinizi atarmısınız..sizden bişey rica ediceğimde..
burada yasak ya bazı arkadaşlara yardımcı olacağımda..mesaj izin vermiyor..