Sivilceli Ciltler Ozon yagı kullanan var mı?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
benim kardeşim kullandı tereddüt etmeden kullan sivilceyi yarayı çok hızlı geçiriyo. ama ucuzunu bul çoğu yerde pahalı

canım mesaj sayım yeterli olmadığı için özelden yazamadım zeytinyağlı olanı kullancaksın canım biz arayıp sorduğumuzda gözle görülür br şekilde düzelme olucak demişlerdi gerçekten de çok etkili çıktı yarayı falanda götürüyo kardeşim Free Shop dan aldı orayı ara yardımcı olurlar sana biz en uygununu orda bulduk çok çakmalarıda var piyasada

canım mesaj sayım yeterli olmadığı için özelden yazamadım zeytinyağlı olanı kullancaksın canım biz arayıp sorduğumuzda gözle görülür br şekilde düzelme olucak demişlerdi gerçekten de çok etkili çıktı yarayı falanda götürüyo kardeşim Free Shop dan aldı orayı ara yardımcı olurlar sana biz en uygununu orda bulduk çok çakmalarıda var piyasada

zeytinyağlı ozon yağı diye mi geçiyor bu canım :53:

ozon sadece saf zeytinyağının içinde barınıyormuş..ozon bir gaz ve bunu bi cihazla arıtıp saf zeytinyağının içine aktarıyorlar..piyasada çok fazla fiyat ve marka türedi gene,önemli olan %kaç ozon içerdiğiymiş..tabi bunu nasıl anlarsınız bilemem çok iyi araştırmak gerekir,benim gittiğim bir güzellik merkezinde bi marka kullanıyorlar güya çok etkiliymiş,en iyisi oymuş bilemiyorum ben selülit ve incelme için olanını aldım..bunun cilde sürüleni hatta içlenide var..içileni vücuttaki ödemi atıyormuş bana selülit masasıyla uygulama yapıldı henüz...masajmı iş yarar jelde işe yararmı bilemiyorum,şöye ucuz ve kaliteli bir marka bulsakta devamlı alsak işe yarıyorsa

bende ozon yağı aldım.ama kullanmadan size sürmak istedim.sivilce izlerinde de kullanılabilir mi? ve nasıl kullanılacak.hergün mü kullanılacak

arkadaşlar ben dün tüm yüz lazere gittim oradaki bayan kantaronlu yağ kullanabileceğimi söyledi sivilce, tırnak batması ,tırnak mantarı v.s eşimdede bendede var sivilceli ve sorunlu cildim var dün eve gelince ozon yağlı kantaronu sürdüm ve yattım az önce baktım ki kocaman 2 sivilcem vardı sönmüş minicik kalmış valla ilk kez sürdüğüm için bilemiyorum ama devam edip size yazarım

arkadaşlar ben dün tüm yüz lazere gittim oradaki bayan kantaronlu yağ kullanabileceğimi söyledi sivilce, tırnak batması ,tırnak mantarı v.s eşimdede bendede var sivilceli ve sorunlu cildim var dün eve gelince ozon yağlı kantaronu sürdüm ve yattım az önce baktım ki kocaman 2 sivilcem vardı sönmüş minicik kalmış valla ilk kez sürdüğüm için bilemiyorum ama devam edip size yazarım

Vaov supermis benim sivilcelerim geçiyor lekeye dr etki eder mi acaba

Merhaba,

Bende ozon yağını selülitlerim için kullanmayı düşünüyorum, daha önceden kullanmış olup yorum yapabilecek olan var mı acaba? Birde hangi markanın ürününü önerirsiniz?

benim annemde sağolsun iki şişe bana getirmiş.dolapta öylece duruyor.bende kullanacağım.bakalım faydası olacak mı?inşallah denildiği gibi gözle görülür bir değişiklik olur.

Konu çok eskiden açılmış kimsede kullandıktan sonra donememis :KK53: ben ergenlikte kullanmıştım bu ozon yağını ve izden eser kalmamıştı o kadar ki herkes geçtiğini söylemişti şuan 25 yaşındayım yine aynı sivilce izleri dolu iz dediğim delik gibi böyle sönmüş sivilce yerleri var eskidendeydi öyle marka isteyene özelden yazabilirim burdan yazabilir miyim bilmiyorum arkadaşlar bu akşam yine kullanmaya başladım inşallah yine geçer :KK15:

Back
X