• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ozon tedavisi ile zayflama??

Doktor'dan hangi tahlileri istesem acaba taylor,bugüne kadar gittiğim psikolog,psikiyatristlerin hiç biri buraya yazdıklarımın hepsini aynen anlatmama rağmen bunu istemediler.Doktoru nasıl aydınlatabilirim?hangi tetkikleri istesem ki?kimse kurtaramayacak mı beni bu çileden?
 
ahmet hoca zaten psikolog gbi. hatta bnce psikologtan daha ii. 1 saatte bizim ailenn bütün hikayesini ögrendi adam. öyle güzel sorular sorup konusturuoki anlatamam. ne yazıkki biz maddi sebeplerden devam edemedik,para biriktirip tekrar gitcez. ilk söylediği söz antidepresanları bırakcaz,bu psikoloji düzelcek oldu. ondan sora diğer seyler düzelcek zaten dedi. oktav lütfen bizide bilgilendir her konuda.
 
Doktor'dan hangi tahlileri istesem acaba taylor,bugüne kadar gittiğim psikolog,psikiyatristlerin hiç biri buraya yazdıklarımın hepsini aynen anlatmama rağmen bunu istemediler.Doktoru nasıl aydınlatabilirim?hangi tetkikleri istesem ki?kimse kurtaramayacak mı beni bu çileden?

Hipotiroid için TSH, T3, T4 testleri isteniyor. Ama en onemlisi TSH testi. Diğer olabilecek rahatsızlıklar için ne testleri istenmesi lazım bilmiyorum maalesef canım. Psikolog, psikiyatristler nasıl istemez bu testleri anlamıyorum. ıyi bir diyetisyene gidince bile bir sürü test isteniyor. Benim tanıdığım da kaç kere doktora gitmiş "çok yorgunum hiç enerjim yok" demiş, anlayamamışlar. Sonra sanırım bir diyetisyenin istediği test sonucu ortaya çıkmış.

Hipotiroidin belirtileri şunlarmış (bir web sitesinden kopyalıyorum, linkini sistem yazdırtmadı):


· Yorgunluk hissi

· Uyuşukluk

· Uyku hali

· Konsantrasyon bozukluğu

· Sersemlik hissi

· Depresyon

· Ciltte kuruluk

· Saç dökülmesi

· Kuru ve kırık saç

· Kabızlık

· Kilo alma

· Kilo vermede zorluk

· Göz kapaklarında şişme

· Balmumu renginde yüz

· Terlemede azalma

· Boğuk ses

· Üşüme

· ıştah azalması

· Eklem ağrısı

· Ellerde uyuşma hissi

· Hareketlerde azalma

· Konuşmada yavaşlama

· Nabız sayısında düşme

· Bacaklarda şişme

· Reflekslerde azalma

· Tırnaklarda kolay kırılma

· Kas krampları

· Guatr

· Tansiyon yüksekliği

· Kolesterol seviyesinde yükselme

· Aybaşı halinin bozulması

· Düşük yapma

· Çocuk yapamama

· Sekste azalma

· Çocuklarda boy kısalığı

Her belirti her hipotiroid hastasında görülecek diye bir kural yokmuş. Bazılarında görülen belirtiler başkalarında görülmeyebiliyormuş.

TSH'ın 0.27 ile 4.90 arasında olması lazım deniyor ama 3'ün üstüne çıkmaya başlayınca hipotiroid belirtileri görünmeye başlıyormuş. Ideali en az 0.27, en fazla 1-1.5 olmasıymış.

Bu sadece hipotiroid için. Daha böyle bir sürü rahatsızlık depresyona sebep olabiliyor diye biliyorum. Onların testleri neler onları da öğrenip yaptırmak lazım. Umarım en yakın zamanda çok iyi olursun ve güzel haberlerini paylaşırsın canım.
 
Arkadaşlar bende ozona gidiorum 5 seans oldu kilomda bi değişiklik yok Sarıyer tıp merkezine gidiorum seansına 150 istediler 100 anlaştık kanımın rengi hala çok koyu güya sonlara doğru açık pembe olucakmış 5 seans kaldı..
 
Back
X