• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar ozoderm kullanıcıları

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

phrmcst

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2008
822
2
96
İstanbul
Merhaba arkadaslar,bugun nette gezınırken ozoderm sac bakım kuru dıye bır urune rastladım,
kullanan var mı ve yorumları neler acaba ?

Benim eşim saç beyazlarını önleyici setini aldı 140 küsüre sanırım neyse çok memnun beyazları siyaha dönmeye başladı yani diplerden siyah çıkıyor.berberi bile abi ne yaptın sen ne kullanıyorsun demiş.siz de aynı sebepten istiyorsanız mutlaka alın

reklamlarını görüyorum saç dökülmesini 3günde bitiriyormuş dediklerine göre. doğrumudur :44:

bu da pembe maske yalanı ve diğer birçoklarıyla aynı, hemen atlamayanlardanım zira içinde ne olduğu belli değil, yazılan çizilen bitkisel ama. zaten bu tarz ürünlerin hepsi zararsız herşey sözde bitkisel değil mi. Gerçekten bilimsel nitelikte bir buluş olsaydı zaten pazara düşmeden önce mutlaka önemle açıklanan bir şey olurdu diye düşünüyorum.
öyle büyük bir yalana doğru gidiyoruz ki yakında herkes lekesiz sivilcesiz selülitsiz olacak, beyaz saçlı kimse kalmayacak herkes muhteşem olacak (!!!!)

Son düzenleme:
Beyazlar için annem kullandı biraz etkisini gördü sanırım ben de dökülmeye karşı kullandım şükürler olsun durdu sayılır çok mutluyum

babam kullanıyor kellik için ve gerçekten inanılmaz etkiler yaratıyor kısa sürede. o kel kısımlarından hafif hafif tüyler çıkıyor üstelik 1. şişesi daha yarısında :) beyazlar için olanı hakkında yorum yapamıycam çünkü onu daha kullanan olmadı evde :)

kızlar ozoderm kullanıcı sitesindeki yorumları bi okurmusunuz..
zaten okuyunca anlıcaksınız çoğunluk işe yaramadığını söylemiş araştırmadan almayın derim..

valla kızlar benim babam kullanıyo. gayet düzenli bir şekilde kullanıyor ve yıllardır kel olan o saçlarında hafif hafif tüylenmeler oluşuyor ışık altında çok net görünüyor bu. herkeste aynı etkiyi verirmi bilmiyorum tabi.

Ben setini aldım kullandım ilk önce şampuanı bitti ondan tekrar aldım kullandım. Hiç bir etkisini görmedim. Saçımı çok kuruttu daha çok dökülme oldu. Şuan aktardan aldığım sarımsak özlü bir şampuan var onu kullanıyorum. Hem daha ucuz hemde dökülmeyi durdurdu.

Ben setini aldım kullandım ilk önce şampuanı bitti ondan tekrar aldım kullandım. Hiç bir etkisini görmedim. Saçımı çok kuruttu daha çok dökülme oldu. Şuan aktardan aldığım sarımsak özlü bir şampuan var onu kullanıyorum. Hem daha ucuz hemde dökülmeyi durdurdu.

ismini öğrenbilirmiyim fiyto felan mı?

Bende aldım 3ay önce kadar falandı herhalde ben fazla kullanamadım ameliyat olduktan sonra babam kullanıyo aldıgımızdan beri onun ön kısmı kel gibiydi saç besleyici serumu düzenli olarak sürdükten sonra saçları gelmeye başladı annemde saç renklendiriciyi kullanıyo onunda beyazları çok hafiften kapanmaya başladı düzenli kullanımda işe yarıyo sanırım ama bana sorarsanız bende pek bi faydasını görmedim sanırım düzenli kullanmakla alakalı bu

bende bugun tv de gordum baya odul almıs bı urun hem fayda etmezse gerı ıade edın dıye adam soyleyıp duruyodu acıkcası yorumların cogu ıyı bır kactane arada kotu yorum olsada offffff sızce kotumu yaptım sıparıs vermekle napıcam sımdı ......:25:

ya bende sipariş verdim inş. işe yarar eşim için istedim ben saçları dokulmeye ve azalmaya başladı etkilerini anlatırım :)

bende sac beyazlari icin olan urunu siparis vermek istiyorum. Annem icin. Ya ise yariyomu yaramiyomu karar veremedim. Daha once gray away aldim o kadar para verdim saclar maviye dondu sadece baska bi ise yaramadi. Kellik icin olanida babam kullanir :)

Back