Özloş'un çeyizinden seçmeler :)

yclozl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2011
2.171
8
0
Ankara
Kızlar ben yeni başladım çeyiz işine, Temmuza kadar tamamlarım diyip öncelikle pahada ağır şeyleri almaya çalıştım ilk aldıklarımı sizinle paylaşıyım,yalnız nevresim yatak örtüsü pike takımı falan o kadar çok ki annem zamanında almış depolamış bende aldım bi dolu şu an aldıklarımı hatırlayamıyorum o yüzden en sevdiğimi paylaşıcam gelincikli pike takımım :) başlıyorummm

$Tefal-Tefal-Ultimate-Autoclean-300-%C3%9Ct%C3%BC-Yeni-1858-0792-1-zoom.webp$SHF-6011-Schafer-yemek-takimi.webpEki Görüntüle 337664 $schafer-catal-bicak-takimi-modelleri-2011-1314369535.webp$korkmaz-a105-provita-max_2590__56090_zoom.webp$monacotenceretakimichina.webp$bievppt020kahvaltilik_k.webpEki Görüntüle 337673 $1352516-thumb.webp

İlk yorum benden olsun,hayırlı olsun canım topiğin,aldıkların çok hoş,özellikle bornoz takımını çok beğendim,iyi günlerde kullan:16:

allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin tatlım hepsi çok güzel

çok sağolun kızlar, sizlerden gördükçe eksiklerimi tamamlıyorum, hepimiz ağız tadıyla kullanalım inşallah :)

maşallah maşallah güle güle kullan :nazar::nazar:

çoo..ok teşekkür ederim :16:
tavsiyelerde de bulunun lütfen mesela tost makinesi süpürge falanda alasım var ama bu işlerden pek anlamıyorum bu konuda önerilerinizi bekliyorum

çoo..ok teşekkür ederim :16:
tavsiyelerde de bulunun lütfen mesela tost makinesi süpürge falanda alasım var ama bu işlerden pek anlamıyorum bu konuda önerilerinizi bekliyorum

bende almadım ama az buçuk kafamda şekillendirdim. tost makinemi hem tost hem grill olan plakaları çıkabilen döküm çabuk ısınan bi alet alacam kenwood un var resmi bu benim küçük ev aletlerim siyah-metal karışımı olduğu için bunu alıyom yoksa kırmızı rengi olan daha tatlı :69:

Eki Görüntüle 338005
elektrik süpürgesinde de su filtreli almayı planlıyorum arçelikte var 350 tl yanılmıyorsam resmi de bu bunun da kırmızısı var :)

Eki Görüntüle 338006
umarım fikir edinmende yardımcı olmuşumdur :12:

bende almadım ama az buçuk kafamda şekillendirdim. tost makinemi hem tost hem grill olan plakaları çıkabilen döküm çabuk ısınan bi alet alacam kenwood un var resmi bu benim küçük ev aletlerim siyah-metal karışımı olduğu için bunu alıyom yoksa kırmızı rengi olan daha tatlı :69:

Eki Görüntüle 338005
elektrik süpürgesinde de su filtreli almayı planlıyorum arçelikte var 350 tl yanılmıyorsam resmi de bu bunun da kırmızısı var :)

Eki Görüntüle 338006
umarım fikir edinmende yardımcı olmuşumdur :12:

sağol canım tavsiyelerini değerlendiricem :)

güle güle,mutlulukla,aşkla,huzur dolu günlerde kullanın:12:

Son düzenleme:
senı dıger topıklerden tanıyorum gerı kafalı dıyenler olmus sana baktımda neye yazdıklarını anlamadımya a canım :2: :27:
ceyızlerın hayırlı ugurlu olsun ınsallah gule gule kullanmayı nasıp etsın Allah
catal kasık bıcak setını kaca aldın

Back
X