Gelinlik Ayakkabısı Özlem'in Gelin Ayakkabıları (ANKETLİ)

Gelin Ayakkabılarım nasıl?

• Ankete Katılan
    67
Bence çok güzel, abartısız ama gayet şık. Eminim içinde ayağınla daha güzel duruyordur. Mutlulukla giyin inşallah. İğrence basan kişi yanlışlıkla yaptı herhalde. Çünkü hiçbir rahatsız edici yönü yok ki iğrenç densin...

kurdelalı şeyleri sevmediğimden benim çok hoşuma gitmedi ama beğeniyorsan sorun yok.birde önü kapalı olması inş seni rahatsız etmez..
güle güle kullan.mutluluklar dilerim....

Beğenmene sevindim canım. İyi dileklerin içide ayrıca teşekkürler. İğrence basan kişiyi hiç umursamadım açıkçası

güzel ve sade bir model sadece düğünde değil her zaman kullanabilirsin mutluluklar dilerim

Teşekkürler canım nişanlımda öyle söyledi zaten o yüzden portföy çantasıyla kombin aldırdı bana bir ara onun fotosunu çekip eklerim size unutmuşum :44:

kurdelalı şeyleri sevmediğimden benim çok hoşuma gitmedi ama beğeniyorsan sorun yok.birde önü kapalı olması inş seni rahatsız etmez..
güle güle kullan.mutluluklar dilerim....

Ben ayakkabımı içime sinerek aldım birde ayaklarım 35 numara olduğu için biraz zor bulduk hep 37-39 arası vardı baktığım yerlerde bunu bulunca hemen aldım o kadar çok ayakkabıcıya girdik ki 35 numara bir ayakkabı bulduğumda şükürler olsun dedim Hee birde unutmadan burnu açık olsaydı jartiyerli çorap giyceğim için hoş durmazdı o yüzden kapalı aldım

Teşekkürler canım nişanlımda öyle söyledi zaten o yüzden portföy çantasıyla kombin aldırdı bana bir ara onun fotosunu çekip eklerim size unutmuşum :44:

hmm cantasını merak ettim :)
bende sade bi model almayı düşünüyorum sonuçta bi sefer giymek için alınmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…