- 12 Ekim 2009
- 124
- 49
- 298
- Konu Sahibi cimcime8989
-
tek bi fincan ve tabağı 35 tl gibi bişeydiNe kadar ki fiyatları çok mu pahalı :)
Bir adet için evet fazlaymış :) Ben de görüyordum hep bu tabaklardan hoşuma gidiyor o zaman indirimi takip edeceğiz desenetek bi fincan ve tabağı 35 tl gibi bişeydi
Çok teşekkür ederım canım :) benımde suan 4 tane cıft kısılık 1 tane tek kısılık var, 3 pıke var.daha dugune kadar almıcam.ben henüz tek kişilik nevresim takımı hiç almadım ama en fazla 2 tane alırım diye düşünüyorum hatta belki 1,çift kişilik olanlarda kullanılabiliyo zaten misafire. çift kişilik şuanda günlük kullanmaya 4 tane var onlara da ek olarak 2 tane daha pamuk saten almayı düşünüyorum.kayınvalidemin de gelin takımı olarak aldığı bir takım var o da pamuk. benim aldıklarımın 3ü ranforce 1i pamuk saten yine. evlendikten sonra da beğendiğim farklı modeller olur mutlaka o zaman da alırım diye düşündüm. Bence 6 tane günlük kullanmaya yeterli. Zaten ev hediyesi getiren de olur mutlaka.
Sizce kac tane 2 kısılık kac tane tek kısılık nevresım takımı almalıyım?
Katılıyorum söylediğine.. Bende tek kişilik takım almayı düsünmüyorum. Onun yerine takımları çift kişilik alıcam. Tek kişilik sadece Birer tane battaniye pike alıcam. Takım almak saçma geldi bana ama siz bilirsiniz tabi kullanacaksanız alınBen olayin icine atlamis gibi olucam biraz amatek kisilik hic alma derim günlük cift kisilik al zaten gelen misafiri yatirmak icin özel tek kisilik baza almiyoruz sonucta odada bir kosede yatiyor ve cogu zaman tek kisi degil birden fazla oluyorlar :)) tek dahi olsa ser cift kisiliklerden gunluk olanlari tek kisilik bence luzumsuz... Yinede senin fikrin tabiki
Tatlım merhaba bambum çay setini kaça aldın sorması ayıp :)bambu çay setim şu an esse de indirimde
Eki Görüntüle 1699659
ayak havlularım %50 indirimde. öğretmenler gününe özel
Eki Görüntüle 1699717 Eki Görüntüle 1699718 Eki Görüntüle 1699719
banyo havlu takımı.bunlarda şuan %50 indirimden
Eki Görüntüle 1699720 Eki Görüntüle 1699721 Eki Görüntüle 1699722
Tatlım merhaba bambum çay setini kaça aldın sorması ayıp :)
Katılıyorum söylediğine.. Bende tek kişilik takım almayı düsünmüyorum. Onun yerine takımları çift kişilik alıcam. Tek kişilik sadece Birer tane battaniye pike alıcam. Takım almak saçma geldi bana ama siz bilirsiniz tabi kullanacaksanız alın
Sağol canım bende istiyorum o çay setinden evet esseyi takip ediyorum özellikle bambum için ama bizim burdaki mağazasına bir türlü gelmedi şu set :)59a düşmüştü esse de. ama şuan galiba yine 79 olmuş. esse de çok indirime giriyo böyle şeyler
çok teşekkür ederim,çok sevindim beğenmene.Kare yemek takımın mükemmel..Güzel günlerde kullan
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?