- 12 Ekim 2009
- 124
- 49
- 298
- Konu Sahibi cimcime8989
-
Sizce kac tane 2 kısılık kac tane tek kısılık nevresım takımı almalıyım?
çok teşekkür ediyorum. böyle bakıldığında herşey birbirinden çok alakasız gibi geliyo bazen bana :) ama evde bir araya gelince güzelleşicek sanırım herşey.maşallah canım, mutlu günlerde kullan. çek beğendim
english home da renklerini beğenerek almıştım. nihalebunlar nedir?
hepsi çok güzel, sağlıkla huzurla kullanın
çok hoşlarmış :)english home da renklerini beğenerek almıştım. nihale
teşekkür ederimçok hoşlarmış :)
canım bence birbirlerinden bağımsız olması daha iyi değil mi? hep aynı ton, hep benzer modeller olsa sürekli aynı şeyleri kullanıyor hissine kapılırım. nihayetinde dolaba girecekler, ayrı ayrı çıkacaklar. ama dekorasyonda tabi ki uyuma daha dikkat edilmeli.çok teşekkür ediyorum. böyle bakıldığında herşey birbirinden çok alakasız gibi geliyo bazen bana :) ama evde bir araya gelince güzelleşicek sanırım herşey.
canım bence birbirlerinden bağımsız olması daha iyi değil mi? hep aynı ton, hep benzer modeller olsa sürekli aynı şeyleri kullanıyor hissine kapılırım. nihayetinde dolaba girecekler, ayrı ayrı çıkacaklar. ama dekorasyonda tabi ki uyuma daha dikkat edilmeli.
evet öyle galiba :) çok şey alınca böyle insanın kafası karışıyo ister istemez. Hem herşeyi almak hemde çok kalabalık eşya olmasın istiyorum :)
çok teşekkür ederim canım. tabaklar porland dan morocco serisi. %50 indirim den almıştım,bi indirim daha gelince de fincan takımlarını alıcam çünkü fiyatlar şuan çok uçukÇok güzeller canım mutlu günlerde kullanSarı ve yeşil tabakları nereden aldın çok güzeller
Ne kadar ki fiyatları çok mu pahalı :)çok teşekkür ederim canım. tabaklar porland dan morocco serisi. %50 indirim den almıştım,bi indirim daha gelince de fincan takımlarını alıcam çünkü fiyatlar şuan çok uçuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?