***Özlemim Çeyizleri***

cimcime8989

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2009
124
49
298
Düğüne 1,5 ay gibi bir sürem kaldı ve bunlarda benim bu zamana kadar nacizane aldığım cicilerim :) eksik daha çok ama yavaş yavaş tamamlanacak inşallah.elektrikli küçük ev aletlerini düğüne yakın tamamlamayı düşünüyorum kısmetse.o konuda kullananlar memnun kalanlar,önerebileceği bi marka olanlar varsa fikirlere açığım kızlar çok sevinirim fikirlerinizi paylaşırsanız çok kararsızım çünkü

3. ,4. ve 5. 6. sayfada devamı mevcut...

english home

linens

english home

dinarsu

özdilek

pierre cardin

pierre cardin

kütahya

pierre cardin su takımı

korkmaz

porland

porland

bianca luna

paşabahçe

madame coco

esse

Eklentiler

• medya!urunler!p1996mst8jest11hosun1an21lae3.jpg
    95,7 KB · Görüntüleme: 971
Son düzenleme:
Sizce kac tane 2 kısılık kac tane tek kısılık nevresım takımı almalıyım?

ben henüz tek kişilik nevresim takımı hiç almadım ama en fazla 2 tane alırım diye düşünüyorum hatta belki 1,çift kişilik olanlarda kullanılabiliyo zaten misafire. çift kişilik şuanda günlük kullanmaya 4 tane var onlara da ek olarak 2 tane daha pamuk saten almayı düşünüyorum.kayınvalidemin de gelin takımı olarak aldığı bir takım var o da pamuk. benim aldıklarımın 3ü ranforce 1i pamuk saten yine. evlendikten sonra da beğendiğim farklı modeller olur mutlaka o zaman da alırım diye düşündüm. Bence 6 tane günlük kullanmaya yeterli. Zaten ev hediyesi getiren de olur mutlaka.

bunlarda almayı düşündüklerim. Henüz bi karar vermedim yatak örtüsü olarak böyle bir şey almalı mıyım,kullanır mıyım. Muhtemelen sadece bi misafir geldiğinde bu tarz olanlar kullanılıyor, gündelik olarak zaten ince bi yatak örtüsü alıcam mutlaka. Bu Home Art ın bi ürünü,çok abartılı şeyleri hiç sevmem ama bu renk olarak kumaş olarak o kadar kaliteli ki,yakından görme fırsatım oldu

bunlarda deco bianca nevresim takımları mutlaka almayı düşünüyorum.

çok teşekkür ediyorum. böyle bakıldığında herşey birbirinden çok alakasız gibi geliyo bazen bana :) ama evde bir araya gelince güzelleşicek sanırım herşey.
canım bence birbirlerinden bağımsız olması daha iyi değil mi? hep aynı ton, hep benzer modeller olsa sürekli aynı şeyleri kullanıyor hissine kapılırım. nihayetinde dolaba girecekler, ayrı ayrı çıkacaklar. ama dekorasyonda tabi ki uyuma daha dikkat edilmeli.

evet öyle galiba :) çok şey alınca böyle insanın kafası karışıyo ister istemez. Hem herşeyi almak hemde çok kalabalık eşya olmasın istiyorum :)

evet öyle galiba :) çok şey alınca böyle insanın kafası karışıyo ister istemez. Hem herşeyi almak hemde çok kalabalık eşya olmasın istiyorum :)

Herseyin cok guzel canim masallah... gzule gunlerde mutlulukla kullan ins... ayrica kafana takma hepimiz oyle diilmiyiz ... hem eksik kalmasin hem cok esya olmasin...

Çok güzeller canım mutlu günlerde kullan Sarı ve yeşil tabakları nereden aldın çok güzeller

Çok güzeller canım mutlu günlerde kullan Sarı ve yeşil tabakları nereden aldın çok güzeller
çok teşekkür ederim canım. tabaklar porland dan morocco serisi. %50 indirim den almıştım,bi indirim daha gelince de fincan takımlarını alıcam çünkü fiyatlar şuan çok uçuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…