• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özlemek

Bende öyleyim bide görüştükten sonra özlemim dahada artıyor. onun kokusunu duyuyorum ya gülüşünü yüzünü bütün mimiklerini inceliyebiliyorum onun ellerini hiç bırakmıyorum ya işte bu bağımlılık yapıyor :52::33:

Aynen bağımlılık gibi bişey :16:

Aynı durumdayım eşime karşı yaklaşık 6 senedir. İşe gidiyor ya akşam olsa da gelse diye vakit sayıyorum. Evin içinde bazen uzun süre kaybolunca ben mutfaktayken başka yerde olunca ya da otururken başka odaya falan geçince, o zaman bile gözlerim arıyor gidiyorum yanına :) Bunlar çok güzel duygular. Biz şanslı olanlardanız böyle bir aşka sahip olduğumuz için :) :16:
:16:
Öylede siz kavvuşmuşsunuz bizim sonumuz belli bile değilken bu garip geliyor bana bu denli olması :)

Aynen bağımlılık gibi bişey :16:

:16:
Öylede siz kavvuşmuşsunuz bizim sonumuz belli bile değilken bu garip geliyor bana bu denli olması :)

Sevgiliyken de öyleydim :) Bizim de ne olacağımız belli değildi ama o zaman :) Zaten his bu bilerek yaptığın birşey değil ki engel olamazsın :)

Sevgiliyken de öyleydim :) Bizim de ne olacağımız belli değildi ama o zaman :) Zaten his bu bilerek yaptığın birşey değil ki engel olamazsın :)

Aynen ya çok seviyorum ben:16::16:

Ugras bul kendine. Bos oturmaktan olur boyle seyler

Back
X