özlemek....

sevdicegim

Narsist'im :)
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2011
1.019
18
358
İstanbul

O kadar yalnızım ki aslında. Herşey sadece seninle varmış bunu hergün daha iyi anlıyorum.. Nasıl da hayatımı senden ibaret yapmışsın görüyor musun?.. Kurtar beni bu yalnızlıktan, sensizlikten.. Gel de sar tüm yaralarımı.. Merhem ol yüreğimin açık yaralarına.. Unuttur bana kırgınlıklarımı..Sen yokken çektiklerimi yaşadıklarımı sil beynimden.. Varlığınla yıka beni.. Arınayım sensizliğin getirdiği bütün dertlerden.. Akan gözyaşlarımın sebebi yine sen ol, ama mutluluk dökülsün dudaklarımdan aynı anda.. Arındığımda ıslak saçlarımı sen tara.. Mayhoş olsun ruhum.. Uyuşsun bedenim.. Seninle gelsin o anda uykum.. Rüyalarım olma artık, gerçeklerim ol.. Hayallerini kurduğum olma, hayallerimi gerçekleştiren ol.. Bütün benliğinle temizlenerek gel bana sevdiğim.. Üzüntü uzak olsun bizden.. Mutluluğa bir adım yakın olmayalım, sonsuz birlikteliğe ayak basalım.. Gece pencereme yansıyan ay olma, gündüzümü aydınlatan güneşim ol.. Ben kutup olayım, sen hiç batmayan güneşim ol.. Kağıt kalem ol bana.. Senin üzerinde sana seni yazayım.. Umutsuzluk yazdırma bana sevgilim.. Sensiz olamayacağımı yazdır.. Bitmeyi değil, devamı yazdır.. Yazdıklarıma nokta olma, virgül ol aşkım.. Hep devamın olsun, hep devamım olsun.. En sevecen, en dürüst, en saf, en aşık halini getir bana.. En mutlu eden, en gönül almayı bilen, en sadık halini al yanına öyle gel.. Ve birdaha hiç gitme benden.​

Teşekkür ederim pinksweetlolita Aklıma geldikçe, canım sıkıldıkça yazıyorum işte böyle 3-5 satır birşey beğenmene çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…