Anket özlemek konusunda

özlese gelmez miydi?

• Ankete Katılan
    14
  • Anket Kapalı .

Fountain

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2008
3.199
119
163
kızlar sevdiğim insan beni 2007 yaz ayında sadece bir hafta gördü.daha sonra bugüne dek hiç gelmedi ben ist o doğuda bir ayrıldık bir barıştık bu süre zarfında sizce çok sevseydi süpriz yapıp bir kere dahi gelmez miydi?sorsan aşığım dıyor msnde görüşmeyle olur mu burayada yerleşmedi bana oraya gel dedi ayrıldık cvplarınız bekliyorum...

Son düzenleme:
Bence ozleseydi bir yolunu bulup mutlaka gelirdi ask varsa gercekten mesafe engel filan tanimaz herseyi yaptirir insana :asigim:

selin1 mrb ziyaretçi ve özel msjın kapalı olduğu için cvp veremedim burdan yazıyorum :)
yazını okumadan direk sebepleri vardırı ouladım ama okuyunca fikrim değişti ve aşk sevgi engel tanımaz süpriz yapıp gelmeliydi diyorum

gelse gelebilse iyi olurmuş...
gelemese de başka bir şekilde sizi inandıramamış, yada telafi edecek bir tutumu olmamış...
ama hiç bir şey dışardan göründüğü gibi değil çoğu zaman...
galiba bne olsam artılar ve eksileri değerlendirirdim..

2009 yılındayız ... 2.ay da bitti... başka bir ülkede olsa belki anlardım... ya da askerde olsa...
ama bir hafta sonunun mutlaka ayırmalıydı...

sana başka bir konudada cevap yazdım ... benim de ilişkimin bir kısmında arada mesafe vardı ... ama bir şekilde 3 haftada 1 görüştük... elbette ikinizin şartları da önemli ama ... böyle bir ilişki yerine daha güzelini yaşamayı hakediyorsun bence...

ve fedakarlık yapamıyorsa birşeylerden ; durup düşünmelisin mutlaka ...zaten öyle de yapmışsın...

görkem özel msj bölümünü açtım ..teşekkürler tekrar cvpların için

hep ailem diyor bu düşündürdü zaten ilk başta cvpların için teşekkür yanımda olan herkese moral borçluyum hepinize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…