Özledimmm çokkk özlüyorum annemi babamı evimi odamı ..

Bi kaç gün gidip kalsanız size iyi gelecektir.

çok normal bu yaşadığın duygular bende aynısını yaşadım 8 aylık evliyim ilk aylarda her gittiğimde biraz daha kalalım diye resmen eşime baskı uyguluyordum her yola çıktığımda ağlıyordum.Bende başka şehire gelin geldim mesafe çok uzak olmasada insan özlüyor.zamanla hafifliyor ama daha yeni yeni bende memlekete gidince evim ve eşyalarim gözümün önüne geliyor zamanla evini özleyeceksin evine hemen dönmek isteyeceksin diyorlar bekliyoruz bakalım zamanla hepsi olacak.yaşadığın alıştırma süreci. Geçecek.Allah mutluluğunu daim etsin eşinle

Üzerinden 8 yıl geçmiş yazalı... Bilmiyorum görür müsünüz... Ben de 1,5 yıl oldu evleneli ama o yaşadığınız his hiç geçmiyor. Hep aklımdalar. Sanki onlara doyamadan ayrılmış gibi hissediyorum. Sürekli ağlıyorum. Eşim çok iyi bir insan ama hiç bilmediğim bir yerde yalnız olmak da etkiliyor. Pandemi de olunca... Bu his nasıl geçecek? Geçerse de sanki onlara ihanet edecekmiş gibi hissediyorum. Hep kısıtlı zamanda ve rahat görüşemiyoruz sanki... Ailemi özlüyorum sürekli. Cevap vermeniz beni çok mutlu edecek.

Neden kendinize yeni konu açmıyorsunuz?

zamanla alışıyoruz sanırim bende ilk evlendigim sene geceleri kalkar balkonda aglamak degil bildigin zırlardım
içim dışıma çıkardı, kendi evimden cikip bir yerde cay icmeye gitsem bile eve donerken ruhum daralırdı.
6 sene oldu hala bekar odama girince içim sızlıyor.
ben bu evide sevememisim oda var belkide alisamadigimdan sevemedim duvarların ne suçu var sonucta

Ne mutlu ailene belliki seni cok seviyorlarmis ki evinde cok mutluymussun ama artik seninde bir yuvan var kendi kararıni verdigin kendi duzenin var aileni sık sık ziyaret edersin alisacaksin zamanla

Ne mutlu ailene belliki seni cok seviyorlarmis ki evinde cok mutluymussun ama artik seninde bir yuvan var kendi kararıni verdigin kendi duzenin var aileni sık sık ziyaret edersin alisacaksin zamanla
Konu çok eski. Son mesajlarına bakayım dedim 2017’de aldatılmış :/

Ilk zamanlar oyle oluyor bende d3 olmuştu zamanla alisiyorsunuz simdi de evimden baska yerde uyuyamiyorum hele cocugunuz falan olsun iyice baglanirsiniz evinize sadece sabir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…