4-5yıllık bırlıktelıgımızı yaklasık 1sene once evlılıkle taclandırdık hayatımda hıc bılmedıgım hıc gıtmedıgım bır sehıre yerlesdık evımıze geldıkden 10gun sonra annemlerın yanına gıtmemız gerektı hastalık sebebıyle orda kaldıgımız 15gun boyunca hep evımı ozledım acaba dıorum bendemı bır anormallık var .balayından ,tatılden,baba evınden..donerken evımın oldugu semte gırınce ınanılmaz bır mutluluk kaplıo ıcımı ...2 ay önce sevdiğim adamla bilerek isteyerek herkes gibi evlendim.
Çok heyecanlıydım hevesliydim düğün yaklaşana kadar.
Ama düğünümüze bir hafta kala neredeyse pişman gibiydim. Ailemden ayrı şehre gelin gelmemin etkisi de büyüktür tabiiki.
Annemin babamın yaşadığı üzüntünün de .. Çok acı oldu ayrılmak baba evimden. Çok acıydı.
Eşimi seviyorum. Muytluyum çok şükür. Ama annem babam evim kardeşlerim aklımdan çıkmıyo hiç.
Sanki kısa süreliğine burdaymışım bi süre sonra evime gidicekmişim gibi geliyo hep.
1 ay önce en iyi arkadaşım evlendi memlekete gittik. Evime girdiğim gece yatagıma yattığım gece o kadar çok ağladım ki.
Dönmek istemiyodum ben annemle babamla kalmak istiyodum(
Abartıyo muyum bilmiyorum. Ama birisiyle paylaşmam gerekliydi. Bende buraya yazmaya karar verdim.
Çok özlüyorum sadece bu kadar. Sizde yaşadınız mı bu kadar yoğun bi şekilde onu merak ediyorum.
Yoksa gerçekten adapte olamadım mı evliliğe bilmiyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?