• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özi'nin çeyizi nacizane :)...

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

cnm o zaman fiyatını değil markasını sormuştum ama kaydirigubbakcemile3
şimdi de fiyatını sorabilir miyim?
çok beğendim ikisini de:lepi:

Marka yazacağıma fiyat mı yazmışım :dance:
Valla fiyatını hatırlamıyorum lilyum21, nişanlım sevgililer günü hediyesi almıştı, ne desem yalan olur şimdi.

kahvalti setimiz de ayniymis..gule gule kullanalim insallah..cnm sen gunluk yemek takimini naptin cozemedim ben hala onu..:sm_confused:

Amin canım, inşallah güle güle kullanırız. Günlük yemek takımı olarak eklediğim takımı kullanacağım canım. Bir takımım daha var royal bone china ya da royal fine china; modeli twinkle. Ama nette resmini bulamadığım için koymadım.

canım tefal tencere tavalarını kaça aldın?

Canım Tefal'de bir kampanya var şu an: 5 ürün seçiyorsun %40 indirimli ödüyorsun. Orda gördüğün 4 tava, 2 tencere, bir kek kalıbını 500 TL'ye aldım. Yanında da Rowenta saç kurutma makinesi hediye ettiler

Normalde 750 den fazla tuttu. Yalnız tencerelerim dökğm tencere, teflonu diğer teflon tencerelerden daha iyi, biliyorsunuzdur.opuyorumnanaktan

çok zevkli şeyler almışsın canım Rabbim ağız tadıyla kullanmak nasip etsin :Saruboceq:

Bunlar da kahvaltılıklarım.:nazar:

Eklentiler

• $bsf028_kare.webp
    $bsf028_kare.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 39
  • $bsf039_kare_1.webp
    $bsf039_kare_1.webp
    2 KB · Görüntüleme: 40
  • $bsf052_kare.webp
    $bsf052_kare.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 40
Bunlar da saç kurutma makinelerim:))))). Hepsi de hediye, ne yapacağım bu kadarını bilmem. Biri öğretmenler günü hediyesi,biri düzleştirici aldığımda verilen hediye, diğeri de Tefal alışverişinden.
Saç bakım kitini de çooook önce babam almıştı, tedavülden kalkmıştır demiştim ama, hala Arçelik'in sitesinde satıştaymış.

Eklentiler

• $4178JQ8FSJL__SS500_.webp
    $4178JQ8FSJL__SS500_.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 50
  • $38789927_rowenta-cv-9130-d0-clip-press.webp
    $38789927_rowenta-cv-9130-d0-clip-press.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 47
  • $K_5119_L.webp
    $K_5119_L.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 58
  • $K_5129_Y_L.webp
    $K_5129_Y_L.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 50
Bu da kaşık tabağım.

ben de almistim cnm bundan gule gule kullanalim,efet hakkaten bicok seyimiz ayni..sac setimiz de aynii mor olan::)))rowenta bende de var..Su an hicbirini kullanmiyorum saclarimi kivircik yapmak icin kaynatmali bigudi kullaniyorum tavsiye ederim...

Son düzenleme:
ben de almistim cnm bundan gule gule kullanalim,efet hakkaten bicok seyimiz ayni..sac setimiz de aynii mor olan::)))rowenta bende de var..Su an hicbirini kullanmiyorum saclarimi kivircik yapmak icin kaynatmali bigudi kullaniyorum tavsiye ederim...

Aman canım ya vakt-i zamanında heves etmiştim de almıştı babam, keşke aldırmasaydım öylece duruyor köşede. Saç düzleştiricisi, maşa kullanıyorum işimi de çok iyi görüyor. Rowntayı denedin mi hiç. Nişanlıma işe yaramaz demiştim. İşe yarıyor mu, düzleştiriyor mu sahi?
Bu arada kaynatmalı bigudin hangi marka?kaydirigubbakcemile2

Bu doğrayıcıyı da ablam ve eniştem hediye etmişti seneler önce.
Şu an küçük mutfak aletlerimi takım almak istiyorum, en azından birbirine uyumlu olsun istiyorum ama uyumu bozuyor. Tekrar alayım desem boşuna masraf.

Eklentiler

• $mtbeko1156.webp
    $mtbeko1156.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 39
Aman canım ya vakt-i zamanında heves etmiştim de almıştı babam, keşke aldırmasaydım öylece duruyor köşede. Saç düzleştiricisi, maşa kullanıyorum işimi de çok iyi görüyor. Rowntayı denedin mi hiç. Nişanlıma işe yaramaz demiştim. İşe yarıyor mu, düzleştiriyor mu sahi?
Bu arada kaynatmalı bigudin hangi marka?kaydirigubbakcemile2

rowentayi kullanmiyorum kaldirdim cnm, arceligi desen 1-2 kez kullanmisimdir..
kaynatmali bigudiyi watsonstan aldim adini hatirlamiyorum cnm..Sicak suya atiyorum ocakta sole bi kac dk kaynatiyorum ve sariyorum sacima..Bayaga ise yariyor..

her şey ne kadar güzel,güle güle kullanın inşallah bu arada tencere,çatal bıçak takımının,yemek takımının markası nedir?kediciklere bayıldım opuyorumnanaktan

Back
X