Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar valla benım ceyızımdede tupperlar var cok memnunum hepsınden ceyıze alınacak en ıyı seyler dıye dusunuyorum
hatta bu hafta persembeye kadar 318 tl lık kıt cantasını 50 tl ye verıyorlar kacırmayın derım
güle güle kullan canım
güle güle kullan cnm, hepsi çok şeker kaydirigubbakcemile3
Güle güle kullan canım. Hepsi çok güzel zevkli seçimler olmuş![]()
Kedili mücevher tabağım ve tuzluk biberliğim.:teytey:
hanne canım ütün ve düdüklünden memnun musun? bende onlardan almak istiyorum.
güle güle kullan cnm.hepsi çok güzelller...![]()
Çeyinizdeki şıklık gözlerimi kamaştırdı :) Muhteşemler !
Yataş nevresim takımınız ve yatak örtünüz çok zarif, bu tür şeylere hayli düşkün olduğumdan belirtmeden geçemedim :)
Güle güle kullanın.
özenle hazırlanmış bir çeyiz..iyi günlerde kullan cnm:)![]()
Evet hatırladığım gibi ama ben başka bir toikte bakmaya çalışmıştım sanırım çeyizlerine hepsi çok zarif, şık ve kaliteli. Eminim zevkle kullanıyorsundur. Aldığına pişman olduğun veya iyi ki almışım dediğin şey nedir çok merak ettim :))
Bu eski topiğimdi canım,burdakileri ve daha fazlasını başka bir topikte toplamıştım. Bu daha eski bir topik ama burdaki resimler duruyor,diğer topikte hiçbir resim gözükmüyor. Sen hatırlatınca tekrar bakayım dedim açtığım konulara bu topiği gördüm,unutmuştum.
Evet zevkle kullanıyorum,baktıkça içim açılıyor ne yalan söyleyeyim. Benim çeyiz hazırlama sürecim çok güzeldi, beğendiğarim şeyleri hala çok beğeniyorum. Hatta bazılarını kullanmaya kıyamıyorum. Hala da almak istiyorum beğendiklerimi. Eşime takılıyorum keşke biraz daha ileri atsaydık evlenme tarihini de ben almak istediğim diğer şeyleri de alsaydım diyeD. O kadar almama rağmen eksiklerim de varmış hala. Aldığıma pişman olduğum bir şey yok desem yeridir tatlım. Ama ütümü,fritözümü,tost makinemi, jumbolarımı iyi ki almışım diyorum. Bir tek şey konusunda keşkem var,günlük yemek takımım biraz büyük. mutfak masam da küçük.o konuda keşkem var. Keşke daha küçük bir yemek takımı alsaydım diye. İlk işimiz daha küçük bir yemek takımı almak bundan sonra.
Canım tost makinen ne markaydı ve süpürgen philipsti sanırım sence nasıl ben almadım henüz? Güle güle kullan Jumbolar süper zaten :)