Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabıkı denedim ama yok ha duvara konuşuyorum ha ona Bi fark yok ben öpüyorum sarılıyorum dıyorum ona benı sevmıyormusun filan bişey demiyorTartışmamayi denediniz mi?
Eşim imam gorevi surekli evde yemek yiyoruz sonrasında ona kahve yapıyorum akşam çayını yapıyorum yanı bütün gorevlerımı yerine getiriyorum ama yıne nankör yıne nankörEşini karşına Al konuş ben mutlu değilim de kendine çeki düzen versin sanada yazık Böyle sürdürmeye mecbur değilsin ilgisizliginden yokmuşsun gibi davranmasından Rahatsız oldugunu üzüldüğünü dile getir
Eşim imam gorevi surekli evde yemek yiyoruz sonrasında ona kahve yapıyorum akşam çayını yapıyorum yanı bütün gorevlerımı yerine getiriyorum ama yıne nankör yıne nankörEşini karşına Al konuş ben mutlu değilim de kendine çeki düzen versin sanada yazık Böyle sürdürmeye mecbur değilsin ilgisizliginden yokmuşsun gibi davranmasından Rahatsız oldugunu üzüldüğünü dile getir
Severek evlendik çok seviyorduk ama ilk zamanlar gibi değil ya bş adam hiçmi ilgili olmaz hep ben hep ben ona yanaşıyorum diyorum mesafeli olayım belki o gelir ama yok işyrSevmeden mi evlendiniz birbirinizi acaba?
Bu kadar genç yaşta,ilgisiz bir evlilik hiç normal değil maalesef.
O zaman başka bir problem var maalesef.Eşim imam gorevi surekli evde yemek yiyoruz sonrasında ona kahve yapıyorum akşam çayını yapıyorum yanı bütün gorevlerımı yerine getiriyorum ama yıne nankör yıne nankör
Severek evlendik çok seviyorduk ama ilk zamanlar gibi değil ya bş adam hiçmi ilgili olmaz hep ben hep ben ona yanaşıyorum diyorum mesafeli olayım belki o gelir ama yok işyr
Yok sikilmak degil o elimin altinda kaybetme korkusuda yok durumu .Eee eside ilgilili alakali adamda istifini bozmuyor nasilsa o yanasir bak simdi cagirsam gelir modundaO zaman başka bir problem var maalesef.
Evlilik sorumluluğu ağır gelmiş,sıkılmış galiba.
Kaybetme korkusu evlilikte olur mu ergen flörtleri gibi?Yok sikilmak degil o elimin altinda kaybetme korkusuda yok durumu .Eee eside ilgilili alakali adamda istifini bozmuyor nasilsa o yanasir bak simdi cagirsam gelir modunda![]()
Erkeklerde ne yazik ki oluyor nasilsa elimin altinda kaybedebilecegim durum yok icinden gelirse bir iki ilgi gosterir.Flört olsa kaybetme durumu var amaKaybetme korkusu evlilikte olur mu ergen flörtleri gibi?
Bi sorumluluğu yokki akşama kadar evde oturuyor 4 milyar maaş alıyor fazlasıyla rahatO zaman başka bir problem var maalesef.
Evlilik sorumluluğu ağır gelmiş,sıkılmış galiba.
Öyledir bana uzak bu işler.Erkeklerde ne yazik ki oluyor nasilsa elimin altinda kaybedebilecegim durum yok icinden gelirse bir iki ilgi gosterir.Flört olsa kaybetme durumu var ama
Aynn oyle ne yapayım peki benYok sikilmak degil o elimin altinda kaybetme korkusuda yok durumu .Eee eside ilgilili alakali adamda istifini bozmuyor nasilsa o yanasir bak simdi cagirsam gelir modunda![]()
Evlilik sorumluluğu dedim.Bi sorumluluğu yokki akşama kadar evde oturuyor 4 milyar maaş alıyor fazlasıyla rahat
Hayır sorumluluklarını yerine getiriyor evin eksiklerini herşeyini alıyor ben demesem bile sadece bana ilgisiz yapım oyle diyor bana illa senı seviyorum mı demem gerek diyor sevmesem niye evlendim ki diyorEvlilik sorumluluğu dedim.
Maaş ya da evde oturmasından bahsetmedim,yanlış anlaşıldım galiba.
Hayır sorumluluklarını yerine getiriyor evin eksiklerini herşeyini alıyor ben demesem bile sadece bana ilgisiz yapım oyle diyor bana illa senı seviyorum mı demem gerek diyor sevmesem niye evlendim ki diyor
Sende ustune dusmeyi birak kendinle ilgilen bir ugras bul mesela.Simdi oldugundan farkli yani.Aynn oyle ne yapayım peki ben
Mesela elişi yapıyorum ona da kızıyor Bi zaman sonra hep onumu yapacan nezaman bitecek biraz ara ver filan diyor ilgi istiyor herhaldeSende ustune dusmeyi birak kendinle ilgilen bir ugras bul mesela.Simdi oldugundan farkli yani.
Evet cocuk gibi oyna benle diyor.Sende az naz yap hemen adama gidip sarilma aa isim var de mutfaktan gec gel başın agrisin kirpiklerin ağrisinMesela elişi yapıyorum ona da kızıyor Bi zaman sonra hep onumu yapacan nezaman bitecek biraz ara ver filan diyor ilgi istiyor herhalde