• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özgüven ve öz saygı

itgetsdarker

too much perfection is a mistake
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2015
104
120
18
kendime öz saygım düşük,özgüvensizim.her olayda kendimi suçlamak ve diğer insanlarla kendimi kıyaslamak gibi huylarım var.bunları nasıl aşarım bilgisi olan var mı?

Diger insanlarla kendini kiyaslarken neden hep onlarin ustun kendinin zayif taraflarini goruyorsun. Hayatta bir cok basarisizlik yasamis, buyuk hatalar yapmis olabiliriz. Yada hic bir seyi dogru duzgun yapamamis olabilirsin ama eminim iyi yaptigin seyler vardir. Bir kagida kendinde sevdigin olumlu ve sevmedigin olumsuz ozellikleri yaz istersen. Hangileri daha fazla bakalim

Diger insanlarla kendini kiyaslarken neden hep onlarin ustun kendinin zayif taraflarini goruyorsun. Hayatta bir cok basarisizlik yasamis, buyuk hatalar yapmis olabiliriz. Yada hic bir seyi dogru duzgun yapamamis olabilirsin ama eminim iyi yaptigin seyler vardir. Bir kagida kendinde sevdigin olumlu ve sevmedigin olumsuz ozellikleri yaz istersen. Hangileri daha fazla bakalim

cevabınız için teşekkür ederim,olumsuzlar daha fazla.zamanla törpüleniyor ama yine de yeterli değil gibi.geçen üç senede değiştim ancak daha da değişmem gerek,Olduğum kişiden mutlu değilim.kendimi sevemiyorum bu yüzden mutsuz oluyorum

Back