- 11 Nisan 2009
- 849
- 358
- 648
- Konu Sahibi AlayciKus1
-
hamileyim sakinleştirici kullanamam kendime telkin veriyorum ama odaya girince fıssssBi psikiyatriye gidip mülakata gireceğini ve onun için tek seferlik bir hap isteyebilirsin.o kadar zor duru da isen..ama sakın kendi basına sakinleştirici alma...yoksa sonucu tam tersi olur
Merhaba kızlar,gelecek hafta mülakatım var,2 yıldır bekliyorum, kpss puanım yanmak üzere, gecen hafta başka bir kurumun mülakatına gittim, o kadar çalıştım.odaya bir girdim zangır zangır titriyorum ellerimin titremesinden cevabı zor yazdım, sesim içime kaçtı sanki,bu işlerde bilgi kadar kendini iyi ifade etmekte önemli.ne olur bana yardım edin bu son şansım, nasıl yenerim bunu bilmiyorum lütfen bir akıl verin bana
ahh çok istiyorum bunu inşallah atanırım da gelip paylaşırım burdanBebegini dusun onun gelecegini annesiyle gurur duyacagini bunlari dusun.
Kaybedecek bir şeyin yokmuş gibi davranhamileyim sakinleştirici kullanamam kendime telkin veriyorum ama odaya girince fıssss
Çok teşekkür ederim çok güzel şeyler yazmışsınız hepsini uygulayıp daha rahat girecem inşallahMülakat öncesi :
- iyi bir uyku için papatya çayı
- lavanta yağı (doktora sorun ne olur ne olmaz)
- egzersiz yapın / yürüyüşe çıkın
- beslenmenize dikkat edin
- her gün kendinize defalarca benim diğerlerden ne farkım var, yapabilirim, yapacam, başaracam. Bugüne kadar şunu şunu (başarılarınızı sıralayın) yaptım bu da ne ki diyin.
- olumlu düşünün
- kıyafetlerinizi hazırlayın
- mülakata hazırlanın gerekirse eşinizle ya da bir arkadaşınızla çalışın o sorsun siz cevaplayın (soruları ve cevapları yazarsanız daha iyi olur)
Bunları yapmak kendinize güvenmenizi sağlayacak.
Gelelim şimdi "o" güne. Yapılacaklar çok basit.
Mülakat günü :
- güzel bir kahvaltı + bitkisel çay
- su götürün kendinizle içersiniz bol bol
- derin derin nefes alıp verin
- son kez soruları cevapları gözden geçirin ve kendinize tüm yol boyunca güzel sözler söyleyin
- ve kendinize başarmamak için tek bir sebebim yok diyin
Inşallah işinize yarar.Çok teşekkür ederim çok güzel şeyler yazmışsınız hepsini uygulayıp daha rahat girecem inşallah
inşallah heyecanımı yenip güzel sonucu buradan paylaşırım çok teşekkürlerInşallah işinize yarar.
Konuya ne kadar çok çalışırsanız o kadar rahat olursunuz. Yapabilirsiniz, inanıyorum. Sonucu bizlerle paylaşmayı unutmayın :)
inşallah heyecanımı yenip güzel sonucu buradan paylaşırım çok teşekkürler
Ayy inşallah çok teşekkür ederim umarım herşey yolunda gider atanırımben de ilk zamanlar jüri karşısında heyecanlanırdım ama sonradan benden iyisini mi bulacaklar sanki diye düşünmeye başladımişe yaradı. en nihayetinde karşındaki de insan. seninle görüşmesi bitince o da gidip kendi hayatındaki sorunlarla boğuşuyor. belki senden daha yetersiz bile olabilir. senin geçtiğin yollardan onlar da geçti emin ol. uyanık davran sadece. yavaş yavaş cevap ver. iyi görün bir de. bu kendine güvenini arttırır aynı zamanda. Allah yardımcın olsun.
Her zaman değil çok heyecanlandığım zamanlarda oluyor zaten hamileyim şu an ilaç kullanamam çok teşekkür ederimToplum arasina girince de boyle mi oluyor. Acaba sosyal fobi olabilir mi?
Aslinda asiri kalp atisi oluyorsa doktor bunu duzenleyecek bir ilaç var ondan verir. Adini söyleyemiyorum malesef yasak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?