• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özgüven Problemi

katılıyorum.çözüm? :/

Çözüm önce dua sonra ise new age telkinleri var ego güçlendirici suçluluk duygusu gibi telkinler.Müzikleri dinlerken arkafonda bilinçaltına verilen mesajlar var.Ben genelde müziği çok dinleyemeden sıkılıyorum.Ama dinleyip yararını gören kişiler var istersen bu durumu araştrabilirsin kendi özel sitesi var merak edersen sana site adresini özle msj halindegönderebilirim.

özellikle çok çok çalışıp e haliyle başarılı olduğum zaman artık zevk alamıyorum kendimi suçlu hissediyorum.. garip ama öyleyim... :50: iyi not aldığım zamanlar SUÇLU HİSSEDİYORUM!

yaw tatlım iyi not alıp nasıl hala kendini suçlu hissedersin. ohh ne güzel işte çalışmışsın karşılığını almışsın kıskananlar çatlasın de geç :9: biçok kişi çalışır çalışır sonuç yine 0 dır o zaman belki hissedilebilir ama şu durumda mutluluktan 4 köşe olmalısın valla, boşversene seni tebrik ediyorum ne güzel hayatında hep başarılı olursun inş :46:

özgüven eksikliği, sosyal fobi bu konularda önerebileceginiz istanbul da işinin ehli bir psikyatr var mı ? özellikle sözlü terapi konusunda iyi bir doktor olması lazım ,ilaca pek sıcak bakmıyorum . kardeşimi götürmek istiyorum , ..

Back