özgüven eksikliği

tarcin16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2012
1
0
86
Bursa
Merhaba,
benim özgüven eksikliğim var. üniversitede okuyorum. arkadaşlarımla aram çok iyi. ama topluluğun karşısına geçince çok heyecanlanıyorum.hiç konuşamıyorum. derslere katılmak istesemde katılamıyorum. yapmam gereken sunumları düşününce çok korkuyorum. Sınıfın karşısına geçince bütün bildiklerimi unutuyorum. Psikologdan yardım almayı düşünüyordum ancak devlet hastanelerinde sadece psikiyatristler bulunmakta. onlar bu sorunumla ilgilenirler mi? sizin önerileriniz neler? şimdiden çok teşekkür ederimm

Merhaba Tarcin, böyle bir sıkıntının farkında olup da çözüm arıyor olduğunuza göre, zaten çözeceksiniz demektir. Devlet hastanelerinde çalışan psikologlar da var. Psikiyatra bittiğinizde size ilaç tedavisi uygulayacaktır. İlaçlar sıkıntınızı aşmanızda elbette ki destek olur. Ama tabii, doğrusu böyle bir durumda ilaç kullanmak yerine bir psikolog ile çalışarak bunları aşmanız. Bu konuda destek alabileceğiniz, devlette çalışan psikologlar için Türk Psikologlar Derneği ile temasa geçebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…